Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: little green cars Songtekst: my love took me down to the river to silence me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: little green cars - my love took me down to the river to silence me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my love took me down to the river to silence me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van little green cars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van little green cars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my love took me down to the river to silence me .

Origineel

There, there is a heart in here Where, where is the heart in here Down to the river to silence me Love took me down to the river to silence me Love took me down to the river to silence me Love took me down to the river to silence me Love took me down to the river to silence me Love took me down to the river to silence me My love took me down to the river to silence me And when he left, I could not speak I lay on the ground, I tried to scream But no sound did come out, I could only bleed blue I waited for him til the frost did come My skin, it turned blue and my body was numb But my heart, it burned out til there was no more Still I wait on the ground, I don't know what for There, there is a heart in me Where, where is the heart in me This love's killing me but I want it to So long you're gone just like I always knew But I'm still here waiting for you Here, waiting for you My love took me down to the river to silence me And when he left, I could not speak What he said to me, I can never say Because it's breaking my heart til this very day There, there is a heart in me Where, where is the heart in me This love's killing me but I want it to So long you're gone just like I always knew But I'm still here waiting for you Here, waiting for you Down to the river to silence me Love took me down to the river to silence me Love took me down to the river to silence me Love took me down to the river to silence me Love took me down to the river to silence me Love took me down to the river to silence me Love took me down to the river to silence me Love took me down to the river to silence me Love took me down to the river to silence me Love took me down to the river to silence me Love took me down to the river to silence me Love took me down to the river to silence me There, there is a heart in me Where, where is the heart in me This love's killing me but I want it to So long you're gone just like I always knew But I'm still here waiting for you Here, waiting for you Here, waiting for you Here, waiting for you

 

Vertaling

Daar, daar zit een hart in Waar, waar is het hart hier Naar de rivier om me het zwijgen op te leggen Liefde bracht me naar de rivier om me het zwijgen op te leggen Liefde bracht me naar de rivier om me het zwijgen op te leggen Liefde bracht me naar de rivier om me het zwijgen op te leggen Liefde bracht me naar de rivier om me het zwijgen op te leggen Liefde bracht me naar de rivier om me het zwijgen op te leggen Mijn liefde bracht me naar de rivier om me het zwijgen op te leggen En toen hij wegging, kon ik niet spreken Ik lag op de grond, ik probeerde te schreeuwen Maar er kwam geen geluid uit, ik kon alleen maar blauw bloeden Ik wachtte op hem tot de vorst kwam Mijn huid werd blauw en mijn lichaam was gevoelloos. Maar mijn hart, het brandde uit tot er niets meer was. Nog steeds wacht ik op de grond, ik weet niet waarvoor Daar, daar is een hart in mij Waar, waar is het hart in mij Deze liefde doodt me, maar ik wil het So long you're gone just like I always knew Maar ik wacht hier nog steeds op je Hier, wachtend op jou Mijn liefde nam me mee naar de rivier om me het zwijgen op te leggen En toen hij wegging, kon ik niet spreken Wat hij tegen me zei, kan ik nooit zeggen Omdat het mijn hart breekt tot op de dag van vandaag Daar, daar is een hart in mij Waar, waar is het hart in mij Deze liefde doodt me, maar ik wil het So long you're gone just like I always knew Maar ik wacht hier nog steeds op je Hier, wachtend op jou Naar de rivier om me het zwijgen op te leggen Liefde bracht me naar de rivier om me het zwijgen op te leggen Liefde bracht me naar de rivier om me het zwijgen op te leggen Liefde bracht me naar de rivier om me het zwijgen op te leggen Liefde bracht me naar de rivier om me het zwijgen op te leggen Liefde bracht me naar de rivier om me het zwijgen op te leggen Liefde bracht me naar de rivier om me het zwijgen op te leggen Liefde bracht me naar de rivier om me het zwijgen op te leggen Liefde bracht me naar de rivier om me het zwijgen op te leggen Liefde bracht me naar de rivier om me het zwijgen op te leggen Liefde bracht me naar de rivier om me het zwijgen op te leggen De liefde bracht me naar de rivier om me het zwijgen op te leggen Daar, daar is een hart in mij Waar, waar is het hart in mij Deze liefde doodt me maar ik wil het So long you're gone just like I always knew Maar ik wacht hier nog steeds op je Hier, wachtend op jou Hier, wachtend op jou Hier, wachtend op jou