Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: little jimmy scott Songtekst: time on my hands

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: little jimmy scott - time on my hands ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van time on my hands? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van little jimmy scott! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van little jimmy scott en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals time on my hands .

Origineel

When the day fades away into twilight The moon is my light of love In the night, I am quite a romancer I find an answer above To being me consolation, you're my inspiration This is my imagination. Time on my hands, you in my arms Nothing but love in view, then you fall Once and for all, I'll see my dreams come true Moments to spare for someone you care for Our love affair for two With time on my hands and you in my arms And love in my heart all for you.

 

Vertaling

Als de dag vervaagt in de schemering De maan is mijn licht van liefde In de nacht, ben ik een romanticus vind ik daarboven een antwoord Om me te troosten, jij bent mijn inspiratie Dit is mijn verbeelding. Tijd op mijn handen, jij in mijn armen Niets dan liefde in zicht, dan val je Eens en voor altijd, zal ik mijn dromen zien uitkomen Momenten over voor iemand om wie je geeft Onze liefdesaffaire voor twee Met tijd op mijn handen en jou in mijn armen En liefde in mijn hart alles voor jou.