Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: little milton Songtekst: i can't quit you baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: little milton - i can't quit you baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can't quit you baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van little milton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van little milton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can't quit you baby .

Origineel

We-ell, I can't quit you baby, But I got to put you down a little while We-ell, I can't quit you baby, But I got to put you down a little while We-ell you done made me mess up my happy home, Made me mistreat my only child Ah, when you hear me moanin' and groanin', Whoa you know it hurts me way down inside Whoa when you hear me moanin' and groanin', You know it hurts way down inside Oh when you hear me howlin', Ooh you know my love will never die, alright Well when you see me cryin', Don't let my tears fall in vain Well when you see me cryin, darlin', Please don't let my tears fall in vain Lord, I don't know what to do, You know my heart is filled with pain Whoa, when you hear me howlin', Baby, you know it hurts way down inside

 

Vertaling

We-wel, ik kan je niet verlaten baby, But I got to put you down a little while Ik kan je niet verlaten, schatje, But I got to put you down a little while Door jou heb ik mijn gelukkige thuis verpest, Je hebt me mijn enige kind laten mishandelen Ah, als je me hoort kreunen en kreunen, Whoa, je weet dat het me pijn doet van binnen Whoa wanneer je me hoort kreunen en kreunen, Je weet dat het pijn doet helemaal van binnen Oh when you hear me howlin', Ooh you know my love will never die, alright Well when you see me cryin', Laat mijn tranen niet tevergeefs vallen Well when you see me cryin, darlin', Laat mijn tranen alsjeblieft niet tevergeefs vallen Heer, ik weet niet wat ik moet doen, Je weet dat mijn hart gevuld is met pijn Whoa, when you hear me howlin', Schatje, je weet dat het van binnen pijn doet