Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Little Mix Songtekst: Reggaetón

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Little Mix - Reggaetón ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Reggaetón? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Little Mix! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Little Mix en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Reggaetón .

Origineel

[Verse 1: Leigh-Anne & Jade Thirlwall & Perrie Edwards] Boy, I can see the way you dancing, move that body I know it's crazy, but I feel like you could be The one that I've been chasing in my dreams Boy, I can see you're looking at me like you want it Oh, usually I'm like, "Whatever," but tonight The way you moving got me, "Where am I?" [Chorus: CNCO & (Little Mix)] It started when I looked in her eyes I got close and I'm like "Bailemos" hey La noche está para un reggaetón lento (ehe) De esos que no se bailan hace tiempo (ooh) Yo sólo la miré y me gustó Me pegué y la invité: "Bailemos?" hey So now we dancing un reggaetón lento Just get a little closer, baby, let go [Verse 2: Jesy & Zadbiel & All] Excuse me baby boy, just had to dance with you now See there's nobody in here that comes close to you, no Your hands are on my waist, my lips you wanna taste Come muévete, muévete, muévete Our bodies on fire, with full of desire If you feel what I feel, throw your hands up higher And to all the ladies around the world Go ahead and muévete, muévete, muévete [Chorus: CNCO + Little Mix] It started when I looked in her eyes I got close and I'm like "Bailemos" (hey) La noche está para un reggaetón lento (ehe) De esos que no se bailan hace tiempo (ooh) Yo sólo la miré y me gustó Me pegué y la invité: "Bailemos?" (hey) So now we dancing un reggaetón lento Just get a little closer, baby, let go [Bridge: Erick] Do you know I like you when I take you to the floor (the floor) I know you like this reggaetón lento (lento) This ain't stopping, baby, 'til I say so Come get, come get some more [Verse 3: Jade & Jesy & Leigh-Anne & Perrie] Boy, I wish that this could last forever 'Cause every second by your side is heaven Oh, come give me that, give me that boom, boom, boom, oh I tell you, baby, you, baby, you get me hotter Loving made me sick, made me sick, you're my doctor Don't you know you're playing with fire tonight Can we get it right here one more time [Chorus: CNCO & Little Mix] It started when I looked in her eyes I got close and I'm like "Bailemos" (hey) La noche está para un reggaetón lento (ehe) De esos que no se bailan hace tiempo (ooh) Yo sólo la miré y me gustó Me pegué y la invité: "Bailemos?" (hey) So now we dancing un reggaetón lento Closer, baby, let go [Chorus: Zadbiel & CNCO + Little Mix] Yo sólo la miré y me gustó Me pegué y la invité: “Bailemos, eh?” La noche está para un reggaetón lento De esos que no se bailan hace tiempo It started when I looked in her eyes I got close and I'm like, "Bailemos" (eh) So now we dancing un reggaetón lento Just get a little closer, baby, let go [Post-Chorus: CNCO & Perrie & (Jade) & Jesy] Muévete, muévete Báilalo, báilalo So now we dancing un reggaetón lento Let's get a little closer, slow the tempo Muévete, muévete (just dance with me now) Drop it low, drop it low So now we dancing un reggaetón lento Just get a little closer, baby, let's go

 

Vertaling

[Verse 1: Leigh-Anne & Jade Thirlwall & Perrie Edwards] Jongen, ik kan zien hoe je danst, dat lichaam bewegen Ik weet dat het gek is, maar ik voel me alsof je zou kunnen zijn Degene die ik in mijn dromen achtervolgde Jongen, ik kan zien dat je naar me kijkt zoals je het wilt Oh, meestal ben ik zoals, "Wat dan ook", maar vanavond De manier waarop je in beweging kwam, heeft me gebracht: 'Waar ben ik?' [Chorus: CNCO & (Little Mix)] Het begon toen ik in haar ogen keek Ik kwam in de buurt en ik ben net als "Bailemos" hey La noche está para un reggaetón lento (ehe) De esos que no se bailan hace tiempo (ooh) Yo sólo la miré y me gustó Me pegué y la invité: "Bailemos?" Hallo Dus nu dansen we un reggaetón lento Kom gewoon een beetje dichterbij, schat, laat gaan [Verse 2: Jesy & Zadbiel & All] Pardon, schat, ik moest nu gewoon met je dansen Zie dat er hier niemand is die dicht bij je in de buurt komt, nee Je handen liggen op mijn middel, mijn lippen die je wilt proeven Kom muévete, muévete, muévete Onze lichamen in vuur en vlam, vol verlangen Als je voelt wat ik voel, gooi je handen omhoog En voor alle dames over de hele wereld Ga je gang en muévete, muévete, muévete [Chorus: CNCO + Little Mix] Het begon toen ik in haar ogen keek Ik ben dichtbij en ik ben als "Bailemos" (hey) La noche está para un reggaetón lento (ehe) De esos que no se bailan hace tiempo (ooh) Yo sólo la miré y me gustó Me pegué y la invité: "Bailemos?" (Hallo) Dus nu dansen we un reggaetón lento Kom gewoon een beetje dichterbij, schat, laat gaan [Bridge: Erick] Weet je dat ik je leuk vind als ik je naar de grond breng (de vloer) Ik weet dat je deze reggaetón lento (lento) leuk vindt Dit houdt niet op, schat, tot ik het zeg Kom op, haal wat meer [Verse 3: Jade & Jesy & Leigh-Anne & Perrie] Jongen, ik zou willen dat dit voor altijd zou kunnen duren Want elke seconde aan je zijde is de hemel Oh, kom me dat geven, geef me die dreun, boem, boem, oh Ik zeg je, schat, jij, schat, je maakt me warmer Liefhebben maakte me ziek, maakte me ziek, jij bent mijn dokter Weet je niet dat je vanavond met vuur speelt? Kunnen we het hier nog een keer krijgen? [Chorus: CNCO & Little Mix] Het begon toen ik in haar ogen keek Ik ben dichtbij en ik ben als "Bailemos" (hey) La noche está para un reggaetón lento (ehe) De esos que no se bailan hace tiempo (ooh) Yo sólo la miré y me gustó Me pegué y la invité: "Bailemos?" (Hallo) Dus nu dansen we un reggaetón lento Nog dichterbij, schatje, laat gaan [Chorus: Zadbiel & CNCO + Little Mix] Yo sólo la miré y me gustó Me pegué y la invité: "Bailemos, nietwaar?" La noche está para un reggaetón lento De esos que no se bailan hace tiempo Het begon toen ik in haar ogen keek Ik ben dichtbij en ik heb zoiets van, "Bailemos" (eh) Dus nu dansen we un reggaetón lento Kom gewoon een beetje dichterbij, schat, laat gaan [Post-Chorus: CNCO & Perrie & (Jade) & Jesy] Muévete, muévete Báilalo, báilalo Dus nu dansen we un reggaetón lento Laten we een beetje dichterbij komen, het tempo vertragen Muévete, muévete (dans gewoon met mij nu) Laat het laag vallen en laat het laag vallen Dus nu dansen we un reggaetón lento Kom gewoon een beetje dichterbij, schat, laten we gaan