Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: little richard Songtekst: baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: little richard - baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van little richard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van little richard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby .

Origineel

Baby, don't you need a man like me? Yeah, yeah, yeah, yes Baby, don't you need a man like me? We could be so happy together Try to raise a family Baby, sorry I've gotta go Yeah, yeah, yeah, yes Baby, sorry I've gotta go I'm gonna come back to see you, baby When you wanna love me some more Yes baby, don't you need a man around? Yes baby, don't you need a man around? We could be so happy together I'm the sweetest man in town Baby, sorry I've gotta go Yeah, yeah, yeah, yes Baby, sorry I've gotta go I'm gonna come back to see you, baby When you wanna love me some more

 

Vertaling

Baby, heb je geen man als ik nodig? Ja, ja, ja, ja Baby, don't you need a man like me? We zouden zo gelukkig kunnen zijn samen Proberen een gezin groot te brengen Baby, sorry I've gotta go Yeah, yeah, yeah, yes Baby, sorry I've gotta go Ik kom terug om je te zien, baby When you wanna love me some more Ja baby, heb je geen man in de buurt nodig? Ja baby, heb je geen man in de buurt nodig? We zouden zo gelukkig kunnen zijn samen I'm the sweetest man in town Baby, sorry I've gotta go Yeah, yeah, yeah, yes Baby, sorry I've gotta go I'm gonna come back to see you, baby When you wanna love me some more