Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: little richard Songtekst: don’t deceive me (please don’t go)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: little richard - don’t deceive me (please don’t go) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t deceive me (please don’t go)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van little richard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van little richard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t deceive me (please don’t go) .

Origineel

People are talking all over town They say you're tired of me Going to put me down Please don't leave me Don't deceive me Please don't go You know I love you You know it's true That's why you treat me The way you do You said you loved me You said you loved me Please don't go When I first met you No, I didn't love you I just tried to treat you nice Since I've been with you Yes, I've learned to love you And I want you all the Rest of my life I used to call you my lover boy You were always my pride and joy Please don't leave me You know you'll grieve me Please don't go

 

Vertaling

Mensen praten door de hele stad Ze zeggen dat je moe van me bent Je gaat me neerzetten Verlaat me alsjeblieft niet Bedrieg me niet Ga alsjeblieft niet weg Je weet dat ik van je hou. Je weet dat het waar is Dat is waarom je me behandelt Zoals je doet Je zei dat je van me hield. Je zei dat je van me hield Alsjeblieft, ga niet weg. Toen ik je voor het eerst ontmoette Nee, ik hield niet van je. Ik probeerde je alleen aardig te behandelen. Sinds ik bij je ben Ja, ik heb geleerd van je te houden En ik wil je de hele de rest van mijn leven Ik noemde je altijd mijn loverboy Je was altijd mijn trots en vreugde Verlaat me alsjeblieft niet Je weet dat je me verdriet zult doen Ga alsjeblieft niet weg