Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: little river band Songtekst: guiding light

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: little river band - guiding light ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van guiding light? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van little river band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van little river band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals guiding light .

Origineel

I've changed my mind Things don't really seem so bad this time I've learned my lesson Though it hurt my pride So on we go, crazy rockin', rollin' rodeo I need you more now than I did before Changing my point of view Is teaching me something new Guiding light I need you here tonight I'm walking in the dark alone, close the door A thousand years or more Until my guiding light comes shining through Morning star how you found me wandering near and far This wounded memory wears like a scar They all say time will heal But they don't know how I feel Guiding light I need you here tonight I'm walking in the dark alone, close the door A thousand years or more Until my guiding light comes shining through Comes shining through, shining through Comes shining through

 

Vertaling

Ik ben van gedachten veranderd. Dingen lijken deze keer niet zo slecht Ik heb mijn lesje geleerd Al deed het pijn aan mijn trots So on we go, crazy rockin', rollin' rodeo I need you more now than I did before Het veranderen van mijn gezichtspunt Is me iets nieuws leren Geleidend licht, ik heb je hier vanavond nodig Ik loop in het donker alleen, sluit de deur Duizend jaar of meer Tot mijn leidend licht door komt schijnen Ochtendster hoe je me vond, zwervend dichtbij en ver weg Deze gewonde herinnering draagt als een litteken Ze zeggen allemaal dat de tijd zal helen Maar ze weten niet hoe ik me voel Geleidend licht ik heb je hier vanavond nodig Ik loop in het donker alleen, sluit de deur Duizend jaar of meer Tot mijn leidend licht door komt schijnen Door komt schijnen, door komt schijnen Het schijnt door