Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: little river band Songtekst: my lady and me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: little river band - my lady and me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my lady and me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van little river band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van little river band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my lady and me .

Origineel

My lady and me fought our way free from a shanty town Parades of the blues were in every night We slipped out of town with the morning's light My lady and me wanted to see if we'd settle down We're still on the make with a one man show Gets harder to take, everyday we go And when will it end, oh, we just don't know A half dozen ladies tried to change my life-style Promises and maybe, lead me astray, almost took me away And we're ready, and were waiting patiently For the time to come and be for my lady and me Last night I had a thought of a house in the country But this day is just another with everything in front of me And my lady doesn't like it, but she won't say nothin' to me We've been out here learnin' to love for a long time And we're ready, yes, we're waiting patiently For the time to come and be for my lady and me Oh, my lady, oh, my lady, oh, my lady Oh, my lady, oh, my lady Oh, my lady and me fought our way free from a shanty town Parades of the blues were in every night We slipped out of town with the morning's light My lady and me wanted to see if we'd settle down We're still on the make with a one man show Gets harder to take, everyday we go And when it will end, oh, we just don't know And when it will end, oh, we just don't know And when it will end, oh, my lady

 

Vertaling

My lady and me fought our way free from a shanty town Parades van de blues waren in elke nacht We glipten de stad uit bij het ochtendlicht Mijn vrouw en ik wilden zien of we ons zouden settelen We zijn nog steeds bezig met een one man show Het wordt moeilijker te verdragen, elke dag dat we gaan And when will it end, oh, we just don't know Een half dozijn dames probeerden mijn levensstijl te veranderen Beloftes en misschien, leidden me op een dwaalspoor, brachten me bijna weg En we zijn klaar, en we wachten geduldig Voor de tijd om te komen en te zijn voor mijn dame en mij Gisteravond had ik een gedachte aan een huis op het platteland Maar deze dag is gewoon een andere met alles voor me En m'n vrouw vindt 't niet leuk, maar ze zegt niets tegen me. We zijn hier al een lange tijd om te leren lief te hebben En we zijn er klaar voor, ja, we wachten geduldig Voor de tijd om te komen en te zijn voor mijn dame en mij Oh, my lady, oh, my lady, oh, my lady Oh, my lady, oh, my lady Oh, my lady and me fought our way free from a shanty town Parades van de blues waren in elke nacht We glipten de stad uit bij het ochtendlicht My lady en ik wilden zien of we ons konden settelen We zijn nog steeds bezig met een one man show Het wordt moeilijker te verdragen, elke dag dat we gaan And when it will end, oh, we just don't know And when it will end, oh, we just don't know And when it will end, oh, my lady