Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: little willie john Songtekst: why don’t you haul off and love me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: little willie john - why don’t you haul off and love me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van why don’t you haul off and love me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van little willie john! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van little willie john en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals why don’t you haul off and love me .

Origineel

They say the love bug will get you at the age of twenty three I'm not telling my age but something got a hold of me I'm just craving some lovin' in that old fashion way Honey linger near and listen to all I had to say Why don't you haul off and love me one more time Why don't you squeeze me until I'm turning blind If you don't cuddle up and love me like I want you to do I'm gonna haul off and die over you Now honey come a little closer put your little hand in mine Let me feel your arms about me honey please don't change your mind Cause my lovesick heart's a troublin' as I hold you close to mine I'm just havin' lot of lovin' waitin' for me on the line Why don't you haul off and love me Now I can feel your warm lips near me hear you breathe so soft and fine I can feel the matrimony crawlin' up and down my spine I don't believe that love will hurt you cause it feels so nice and kind I get mighty close to heaven when your love is on the line Why don't you haul off and love me

 

Vertaling

Ze zeggen dat het liefdesvirus je te pakken krijgt op je drieëntwintigste Ik zeg niet hoe oud ik ben, maar iets heeft me in zijn greep Ik hunker gewoon naar wat liefde op die ouderwetse manier Schat, blijf in de buurt en luister naar alles wat ik te zeggen heb Waarom trek je je niet terug en hou je nog een keer van me Waarom knijp je me niet tot ik blind word Als je niet tegen me aankruipt en van me houdt zoals ik wil dat je doet ga ik er vandoor en sterf voor jou Schatje kom wat dichterbij leg je handje in de mijne Laat me je armen om me heen voelen schat verander alsjeblieft niet van gedachten Cause my lovesick heart's a troublin' as I hold you close to mine Ik heb gewoon veel liefde die op me wacht aan de lijn Waarom ga je niet weg en hou je van me Nu voel ik je warme lippen naast me en hoor je zo zacht en fijn ademen Ik kan het huwelijk voelen kruipen op en neer langs mijn ruggengraat Ik geloof niet dat liefde je pijn zal doen want het voelt zo fijn en aardig Ik kom heel dicht bij de hemel als jouw liefde op het spel staat Waarom trek je je niet terug en hou je van mij