Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: liu leu Songtekst: adeus morena

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: liu leu - adeus morena ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van adeus morena? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van liu leu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van liu leu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals adeus morena .

Origineel

Na casa de Mané Pedro. Foi numa festa de São João. Cantei moda de viola. Cateretê lá do meu sertão. Toada paraguaiana. De mexê no coração. Eu fiz as véias chorá. E as moça senti paixão.. No termina essa festa. Eu vim s´imbora e deixei alguém. Sai tocando viola. Pra estrada afora como ninguém. Quando eu cheguei na estação. Que eu ia pegá o trem. Ouvi uma voz me chamando. Que queria vim também.. Menina tenha paciência. Vorte pra casa e vai com seu pai. Eu sigo pra muito longe. Eu pego o trem e vou pro Paraguai. Não levo você comigo. Porque isso não se fais. Adeus morena, adeus, Adeus para nunca mais. Adeus morena, adeus, Adeus para nunca mais

 

Vertaling

Bij Mané Pedro's huis. Het was op een São João feest. Ik zong moda de viola. Cateretê uit mijn achterbuurten. Paraguayaanse toada. Van het beroeren van het hart. Ik maakte de oude vrouwen aan het huilen. En de meisjes voelden passie... Dit feest is voorbij. Ik ging weg en liet iemand achter. Ik ben weggegaan om gitaar te spelen. Op de weg zoals niemand anders. Toen ik op het station aankwam. Ik was van plan de trein te nemen. Ik hoorde een stem die me riep. Dat ik ook wilde komen. Wees geduldig. Ga naar huis en ga met je vader mee. Ik ga ver weg. Ik neem de trein naar Paraguay. Ik neem je niet met me mee. Omdat je dat niet doet. Vaarwel brunette, vaarwel, vaarwel nooit meer. Vaarwel brunette, vaarwel, vaarwel nooit meer