Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: live Songtekst: sweet release

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: live - sweet release ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet release? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van live! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van live en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet release .

Origineel

I hope (I hope) She lights that candle I hope (I hope) She shows me everything And all that light can bring Her skin (Her skin) It begs my worship Like a mad temple crown I crush her shape goes down We melt up from the ground Up to better times Sweet release Take me now Take me now Up to better times Sweet release Take me now Take me now Doubt (Doubt) Right behind me Rour clout just a blemish on the sun And there's better times to come Our love (our love) This cloak and dagger This silent will To bright turn everything And find the road that leads Up to better times Sweet release Take me now Take me now Up to better times Sweet release Take me now Take me now And if we die tonight Take our leave of this plastic place We come through the door of time Fly away Up to better times Sweet release Take me now Take me now Come on baby Up to your better times Your sweet release Take me now Take me now

 

Vertaling

Ik hoop (I hope) Ze steekt die kaars aan Ik hoop (Ik hoop) Ze laat me alles zien En alles wat het licht kan brengen Haar huid (Her skin) Het smeekt om mijn aanbidding Als een waanzinnige tempel kroon Ik verpletter haar vorm gaat naar beneden We smelten omhoog van de grond Op naar betere tijden Zoete bevrijding Neem me nu Neem me nu Naar betere tijden Zoete release Neem me nu Neem me nu Twijfel (Doubt) Recht achter me Rour clout just a blemish on the sun And there's better times to come Our love (onze liefde) This cloak and dolger Deze stille wil Om alles helder te maken En de weg vinden die leidt Naar betere tijden Zoete bevrijding Neem me nu Neem me nu Naar betere tijden Zoete release Neem me nu Neem me nu En als we vanavond sterven nemen we afscheid van deze plastic plaats We komen door de deur van de tijd Vliegen weg Naar betere tijden Zoete bevrijding Neem me nu Neem me nu Kom op schatje Op naar je betere tijden Jouw zoete bevrijding Neem me nu Neem me nu