Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: living colour Songtekst: solace of you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: living colour - solace of you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van solace of you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van living colour! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van living colour en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals solace of you .

Origineel

When it hurts to be out there Where no one will care I've got the solace of you Frustrated by people's lying But I keep on trying I've got the solace of you When I can't think straight And there's no escape I've got the solace of you Gotta go inside back where it started Back to the beginning 'Cause that's where my heart is They can hurt me, jail my body I'll still be free I've got the solace of you They can take my land Tell me I'm not who I am I've got the solace of you A wise man said to know thyself 'Cause in the end there's no one else Just the solace of you Gotta go inside back where it started Back to the beginning 'Cause that's where my heart is Gotta go inside Back to the beginning

 

Vertaling

Als het pijn doet om daar buiten te zijn Waar niemand om geeft heb ik de troost van jou Gefrustreerd door het liegen van mensen Maar ik blijf proberen Ik heb de troost van jou Wanneer ik niet helder kan denken En er is geen ontkomen aan Ik heb de troost van jou Gotta go inside back where it started Terug naar het begin Want dat is waar mijn hart is Ze kunnen me pijn doen, mijn lichaam opsluiten I'll still be free I've got the solace of you Ze kunnen mijn land afpakken Zeg me dat ik niet ben wie ik ben I've got the solace of you Een wijze man zei dat je jezelf moet kennen Want uiteindelijk is er niemand anders Alleen de troost van jou Gotta go inside back where it started Terug naar het begin 'Cause that's where my heart is Gotta go inside Terug naar het begin