Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: living colour Songtekst: tv news

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: living colour - tv news ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tv news? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van living colour! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van living colour en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tv news .

Origineel

Here now, the news Hear all the views TV talks to me Eye witness at the scene of the crime Same channel, same time Here now, the news The sea of simmer, is here save The choice is hard in the picture you paint Here now, the news Hear all the views TV talks to me What scam will win burning politics greed? Sports and weather, it's the ratings you need Here now, the news Plastic faces, numb the pain Leave me laughing, keep me entertained Here now, the news Hear all the views TV talks to me Here now, the news Here now, the news

 

Vertaling

Hier nu, het nieuws Hoor alle meningen TV praat tegen me Ooggetuige op de plaats van de misdaad Zelfde kanaal, zelfde tijd Hier nu, het nieuws De zee van simmer, is hier veilig De keuze is moeilijk in het beeld dat je schetst Hier nu, het nieuws Hoor alle meningen TV praat tegen me Welke zwendel zal winnen brandende politiek hebzucht? Sport en weer, het zijn de kijkcijfers die je nodig hebt Hier nu, het nieuws Plastic gezichten, verdoven de pijn Laat me lachen, hou me bezig Hier nu, het nieuws Hoor alle meningen TV praat tegen me Hier nu, het nieuws Hier nu, het nieuws