Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: liz phair Songtekst: may queen (live)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: liz phair - may queen (live) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van may queen (live)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van liz phair! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van liz phair en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals may queen (live) .

Origineel

Don't be fooled by him he's fine Rock and roll Ken doll He's a national end-all He's an on and off friend of mine Where have I been? Got any what? Who have I seen? I spy a May queen You were miles above me Girls in your arms The changing of her majesty's guard is truly amazing Got any what? Disease, hashish, a mind Do I have any what? Where have I been? Got any what? Who have I seen? I spy a May queen You were miles above me Girls in your arms You could have planted a farm With all of them hay-seeds

 

Vertaling

Laat je niet misleiden door hem hij is prima Rock and roll Ken doll Hij is een nationale eind-alles Hij is een vriend van me, af en toe Waar ben ik geweest? Heb je wat? Wie heb ik gezien? Ik zie een meikoningin Je was mijlen boven mij Meisjes in je armen De wisseling van de wacht van hare majesteit is echt verbazingwekkend. Heb je wat? Ziekte, hasjiesj, een geest. Heb ik wat? Waar ben ik geweest? Heb je wat? Wie heb ik gezien? Ik zie een meikoningin Je was mijlen boven mij Meisjes in je armen Je had een boerderij kunnen planten Met al die hooizaadjes