Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lizz wright Songtekst: song for mia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lizz wright - song for mia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van song for mia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lizz wright! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lizz wright en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals song for mia .

Origineel

I went down to the water, all night long I'm putting my feet in, all night long And I went down to the water, all night long And I'm putting my dreams in, all night long And what you think of me, I can't say I'll take these bad dreams and I'll drove along the way I'm at the shore now, the shadows at my back I can feel the waves coming there, heavy and black But I can't turn away now 'cause I They're singin' a song And I, I'm in harmony I'm singing along And what you did to me I, I can't take no more I'll take these bad dreams and I'll lay them at the shore The end of the ocean I'll never see I stare out in the distance and it's looking back at me And I'll look down to the water all night long And I'll put my feet in, all night long And I'll put my dreams in, all night long And I'll put my tears in, all night long I went down to the water

 

Vertaling

Ik ging naar het water, de hele nacht lang Ik leg mijn voeten erin, de hele nacht lang En ik ging naar het water, de hele nacht lang En ik stop mijn dromen erin, de hele nacht lang And what you think of me, I can't say Ik neem deze nare dromen mee en ik zal rijden langs de weg Ik ben nu aan de kust, de schaduwen in mijn rug Ik kan de golven voelen aankomen, zwaar en zwart But I can't turn away now 'cause I They're singin' a song And I, I'm in harmony I'm singing along En wat jij me hebt aangedaan, kan ik niet meer verdragen. Ik neem deze nare dromen mee en leg ze aan de kust The end of the ocean I'll never see Ik staar in de verte en het kijkt terug naar mij En ik zal de hele nacht naar het water kijken And I'll put my feet in, all night long En ik stop mijn dromen erin, de hele nacht lang En ik stop mijn tranen erin, de hele nacht lang Ik ging naar beneden naar het water