Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lloyd banks Songtekst: take ’em to war

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lloyd banks - take ’em to war ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take ’em to war? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lloyd banks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lloyd banks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take ’em to war .

Origineel

[Verse 1: Lloyd Banks] Bury me with my enemies, dead and gone they remember me Wasn't me in the dirt nigga Power hold the show power in the P's Money bring fleas, and crack put prom queens on knees Genetics like the jeans on fiends - dirty I'm seven thirty and I feed off Queens - early I drive Bentleys and I speed off scenes - pearly Necklace all over your ex, your wife, your girly Life flies when it push it to the limit Fuck just getting by, that’s no way to live it What the fuck did you take me for? Try to take something you’ll be laying on the floor There's a lot less comrades breathing than before I lose a nigga every time I leave out on a tour They don’t even respect war Bullets squeezing out the four Heaven’s door got to be better than anything we've seen before [Hook: Lloyd Banks] Fuck talking, let’s take 'em to war Drama after drama, stay laying on the floor What the fuck do you take me for? Eye for an eye, time to even out the score I’d rather be not here, than hungry I’m sick when I’m not near my money They want me to lose but I’ma win I made it there before and I'mma make it there again [Verse 2: Lloyd Banks] Bullshit kept to a minimum Come at me on subliminal, I'ma retaliate straight You need a M-F miracle A Saddam bomb lyrical, something chemical Hungry enough to scrape plates A sure shotter, and rule sour The mall's ours, the whores crowd us for twenty four hours Ignore cowards, stunting one of my super powers Stupid dollars, swagger and the coupe is stylin Used to violence, old beef new medallions You’ve been drowning, I'm flying en route to island G-Unit soldier in the front line of the new battalion The car is German, the paint's black, the shoes Italian I don’t cuddle or kiss French, shorty you whyling No need for a stylist, I'm already styling Profilin' jealousy and crowd pilin' Keep the neighborhood on edge, ain’t nobody smiling for [Hook] [Verse 3: Tony Yayo] Rainman, Hoffman 211 Range, bad bitch coughing Good weed expel out my lungs Re-up on a rizzy 'fore I’m done Cocaine pitching, Sandy Koufax Being broke at thirty give you the chills, Biggie wrote that Robin Leech tour, condo on the boardwalk 211 X Jaguar, make the girls talk Hermes stitch, five thousand on the blazer Disrespect the head turn a nigga chaser The difference between me and you is you Mel Gibson with your bitch, and I'm a pimp My Fonzarelli flow make the hoes drool Candy paint dripping off the old school So don't merge in my lane El Chapo of the game I built a tunnel for the cane [Hook]

 

Vertaling

[Verse 1: Lloyd Banks] Begraaf me bij mijn vijanden, dood en weg zijn ze me vergeten Was ik niet in het vuil nigga Power hold the show power in the P's Money bring fleas, and crack put prom queens on knees Genetica zoals de jeans van fiends - dirty Ik ben half acht en ik voed me met koninginnen - vroeg Ik rij in Bentleys en ik rij scènes af - pearly Collier over je ex, je vrouw, je meisje Het leven vliegt als je het tot het uiterste drijft Gewoon rondkomen, dat is geen manier om te leven. Waar heb je me verdomme voor genomen? Als je iets probeert te nemen, lig je op de grond. Er ademen een stuk minder kameraden dan voorheen. Ik verlies een neger elke keer als ik op tournee ga. Ze hebben niet eens respect voor oorlog. Kogels die de vier eruit persen Heaven's door got to be better than anything we've seen before [Hook: Lloyd Banks] Fuck praten, laten we ze naar de oorlog brengen Drama na drama, blijf op de grond liggen Waar zie je me voor aan? Oog om oog, tijd om de score gelijk te trekken. Ik ben liever niet hier, dan hongerig. Ik ben ziek als ik niet in de buurt van mijn geld ben. Ze willen dat ik verlies, maar ik zal winnen. I made it there before and I'mma make it there again [Verse 2: Lloyd Banks] Bullshit kept to a minimum Come at me on subliminal, I'ma retribate straight You need a M-F miracle Een Saddam bom lyrisch, iets chemisch Hungry enough to scrape plates A sure shotter, and rule sour Het winkelcentrum is van ons, de hoeren verdringen ons vierentwintig uur lang Negeer lafaards, stunt met een van mijn superkrachten Stupid dollars, swagger and the coupe is stylin Gewend aan geweld, oud vlees, nieuwe medaillons You've been drowning, I'm flying en route to island G-Unit soldaat in de frontlinie van het nieuwe bataljon De auto is Duits, de verf is zwart, de schoenen Italiaans Ik knuffel niet en kus geen Frans, jij kleine dwerg Geen stylist nodig, ik ben al aan het stylen Jaloezie profileren en de menigte pesten Keep the neighborhood on edge, ain't nobody smiling for [Hook] [Verse 3: Tony Yayo] Rainman, Hoffman 211 Range, bad bitch coughing Good weed expel out my lungs Re-up on a rizzy 'fore I'm done Cocaine pitching, Sandy Koufax Blut zijn op je dertigste geeft je de rillingen, Biggie schreef dat Robin Leech tour, condo op de promenade 211 X Jaguar, laat de meisjes praten Hermes stitch, vijfduizend op de blazer Disrespect the head turn a nigga chaser Het verschil tussen mij en jou is dat jij Mel Gibson bent met je bitch, en ik ben een pooier Mijn Fonzarelli flow laat de hoeren kwijlen Candy paint druipt van de oude school Dus voeg niet samen in mijn rijstrook El Chapo van het spel Ik bouwde een tunnel voor het riet [Hook]