Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lloyd cole and the commotions Songtekst: lost weekend

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lloyd cole and the commotions - lost weekend ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lost weekend? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lloyd cole and the commotions! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lloyd cole and the commotions en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lost weekend .

Origineel

It took a lost weekend in a hotel in Amsterdam And double pneumonia in a single room And the sickest joke was the price of the medicine Are you laughing at me now? May I please laugh along with you? This morning I woke up from a deep, unquiet sleep With ashtray clothes and this lonely heart's pen With which I wrote for you a lovesong in tattoo upon my palm 'Twas stolen from me when Jesus took my hand You see I, I wouldn't say it if I didn't mean it Drop me and I'll fall to pieces Too easily I was a king bee with a head full of attitude Wore my heart on my sleeve like a stain And my aim was taboo, you Could we meet in the marketplace Did I ever hey please, did you wound my knees? You see I, I wouldn't say it if I didn't mean it Drop me and I'll fall to pieces Yeah too easily There's nobody else to blame I hang my head in a crying shame There is nobody else to blame Nobody else except my sweet self It took a lost weekend in a hotel in Amsterdam Twenty four gone years to conclude in tears And the sickest joke was the price of the medicine Are you laughing at me now May I please laugh along? I was a king bee with a head full of attitude An ashtray heart on my sleeve, wounded knees And my one love song was a tattoo upon my palm You wrote upon me when you took my hand You see I, I wouldn't say it if I didn't mean it Drop me and I'll fall to pieces too easily Too easily Too easily

 

Vertaling

Het kostte een verloren weekend in een hotel in Amsterdam En een dubbele longontsteking in een eenpersoonskamer En de ziekste grap was de prijs van het medicijn Lach je me nu uit? Mag ik alsjeblieft met je mee lachen? Vanmorgen werd ik wakker uit een diepe, onrustige slaap Met asbak kleren en de pen van dit eenzame hart Waarmee ik voor jou een liefdeslied in tatoeage op mijn handpalm schreef Het werd van mij gestolen toen Jezus mijn hand nam. Zie je, ik zou het niet zeggen als ik het niet meende Laat me vallen en ik val in stukken Te gemakkelijk Ik was een koningsbij met een hoofd vol attitude Ik droeg mijn hart op mijn mouw als een vlek En mijn doel was taboe, jij Konden we elkaar ontmoeten op de markt Heb ik ooit, alsjeblieft, heb je mijn knieën verwond? Zie je, ik zou het niet zeggen als ik het niet meende Laat me vallen en ik zal in stukken vallen Ja, te gemakkelijk Er is niemand anders om de schuld te geven Ik hang mijn hoofd in een huilende schaamte Er is niemand anders om de schuld te geven Niemand anders dan mijn lieve zelf Het kostte een verloren weekend in een hotel in Amsterdam Vierentwintig vervlogen jaren om in tranen te eindigen En de ziekste grap was de prijs van het medicijn Lach je me nu uit Mag ik alsjeblieft mee lachen? Ik was een koningsbij met een hoofd vol attitude Een asbak hart op mijn mouw, gewonde knieën En mijn enige liefdeslied was een tatoeage op mijn handpalm Je schreef op mij toen je mijn hand nam Zie je, ik zou het niet zeggen als ik het niet meende Laat me vallen en ik val te gemakkelijk in stukken Te makkelijk Te makkelijk