Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lmfao Songtekst: i don't wanna be

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lmfao - i don't wanna be ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don't wanna be? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lmfao! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lmfao en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don't wanna be .

Origineel

We don’t got (7x). When I walk in the club. The people show me love. They say what's up. I say what's up. We say what's up, what's up. I get looks from the ladies,. Gaps from the dudes. I’m dressed like it's the 80's. No lenses checkered shoes. I got a drink in my hand. You know my favorite one. Its red bull and vodka. And nigga, I’m faded as fuck. And then I get those call. From my favorite hizzo. She screaming "Where the fuck you at?”. Baby girl I’m at the disco. I don't wanna be. What you want me to be. I don't wanna do. What you want me to do. Unless it's you baby. Cause that's all I want. So come back stop messin' with my head. She was my summer love. Then it got serious. She moved back to her momma’s. And got delirious. She went back with her ex. Kept me a secret. Then gets mad at me. When I go to the club and freak it. I don't know baby girl. What you talkin' 'bout. I’m dancing with her bud. You got his dick in your mouth. I ain’t no side dish. I’m the main course. I ain’t your side bitch. Better decide bitch. Before I find another. I’m a say this one more time. Before good-bye my lover. I don't wanna be. What you want me to be. And I don't wanna do. What you want me to do. Unless it's you baby. Cause that's all I want. So come back stop messing with my head (2x). Eh, uh oh, put your hands up, put your hands up. Put your hands up, put your hands up, Sky Blu. I got this girl. She be my baby. She is my world. And drives me crazy. This ain’t how it's supposed to be. I feel like you’re trying to take control of me. I’m a man, but I can't glance at these. I can't grow my trees, I can't smoke my weed. Hey, that's how I roll. To the show then off to the club I go. You act like (?) when I (?) my hoe. Girl, I’m trying to superman the ho. I do like I do baby, that's how I do, baby. Me and my nigger RedFoo, baby. She said, “you crazy”. Cause I don't wanna be. What you want me to be. I don't wanna do. What you want me to do. Unless it's you baby. Cause that's all want. So come back stop messing with my head (3x)

 

Vertaling

We hebben geen (7x). Als ik in de club loop. De mensen tonen me liefde. Ze zeggen what's up. Ik zeg hoe het gaat. We zeggen hoe het gaat, hoe het gaat. Ik krijg blikken van de dames,. Kloven van de kerels. Ik ben gekleed alsof het de jaren 80 is. Geen lenzen geruite schoenen. Ik heb een drankje in mijn hand. Je kent mijn favoriete drankje. Het is Red Bull en wodka. En nigga, ik ben zo verbleekt als wat. En dan krijg ik dat telefoontje. Van mijn favoriete hizzo. Ze schreeuwt: "Waar ben je verdomme?". Schatje, ik ben in de disco. Ik wil niet zijn. Wat jij wilt dat ik ben. Ik wil niet doen. Wat jij wil dat ik doe. Tenzij jij het bent, schatje. Want dat is alles wat ik wil. Dus kom terug, stop met rotzooien in mijn hoofd. Ze was mijn zomerliefde. Toen werd het serieus. Ze verhuisde terug naar haar moeder. En werd ijlend. Ze ging terug naar haar ex. Hield me geheim. En werd dan boos op me. Als ik naar de club ga en uit mijn dak ga. Ik weet het niet, meisje. Waar heb je het over. Ik dans met haar vriend. Je hebt zijn lul in je mond. Ik ben geen bijgerecht. Ik ben het hoofdgerecht. Ik ben je bijgerecht niet, trut. Je kunt beter beslissen, trut. Voordat ik een ander vind. Ik zeg dit nog één keer. Voor vaarwel mijn geliefde. Ik wil niet zijn. Wat jij wilt dat ik ben. En ik wil niet doen. Wat jij wilt dat ik doe. Tenzij jij het bent, schatje. Want dat is alles wat ik wil. Dus kom terug, stop met rotzooien in mijn hoofd (2x). Eh, uh oh, doe je handen omhoog, doe je handen omhoog. Doe je handen omhoog, doe je handen omhoog, Sky Blu. Ik heb dit meisje. Ze is mijn baby. Ze is mijn wereld. En ze maakt me gek. Dit is niet hoe het hoort te zijn. Ik heb het gevoel dat je probeert controle over me te krijgen. Ik ben een man, maar ik kan hier niet naar kijken. Ik kan mijn bomen niet kweken, ik kan mijn wiet niet roken. Hey, dat is hoe ik rol. Naar de show en dan naar de club. Je doet alsof je mijn hoer bent. Meisje, ik probeer de hoer te supermannen. Ik doe zoals ik doe baby, dat is hoe ik het doe, baby. Ik en mijn nikker RedFoo, baby. Ze zei, "ben je gek". Omdat ik niet wil zijn. Wat jij wilt dat ik ben. Ik wil niet doen. Wat jij wil dat ik doe. Tenzij jij het bent, schatje. Want dat is alles wat ik wil. Dus kom terug, stop met rotzooien in mijn hoofd (3x)