Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Loïc Nottet Songtekst: Million Eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Loïc Nottet - Million Eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Million Eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Loïc Nottet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Loïc Nottet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Million Eyes .

Origineel

Million Eyes" Away, get away You're such a freak It's what people say to me Different, too different I'm scared of judgement Your insults and your slanders stick on to me Yes with your million eyes you're watching me You talk behind my back You spy on me So I scream and shout to make you leave But you're still here, you keep judging me With your million eyes Drowning I'm drowning in that clown's mask To make you laugh at my thousand flaws Alone when I'm all alone I take my smile off But your heartless words have left me scars Yes with your million eyes you're watching me You talk behind my back You spy on me So I scream and shout to make you leave But you're still here, you keep judging me Cause with your million eyes you're watching me You talk behind my back You spy on me So I scream and shout to make you leave But you're still here, you keep judging me With your million eyes Cause with your million eyes you're watching me You talk behind my back You spy on me So I scream and shout to make you leave But you're still here With your million eyes you're watching me You talk behind my back You spy on me So I scream and shout to make you leave But you're still here, you keep judging me Cause with your million eyes you're watching me You talk behind my back You spy on me So I scream and shout to make you leave But you're still here, you keep judging me

 

Vertaling