Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: London Grammar Songtekst: Oh Woman O Man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: London Grammar - Oh Woman O Man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Oh Woman O Man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van London Grammar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van London Grammar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Oh Woman O Man .

Origineel

"Oh Woman Oh Man" I can see that you're giving up It should not mean that much to me And I don't know where the rest go But everybody's been telling me no But I'll always have a thing for you I'd move the earth But nothing made you want me better There is nothing I can do But steal the moon But nothing made you want me better Oh woman oh man Choose a path for a child Great mirrored plans Oh woman oh man Take a devil by the hands to Yellow sands And I can see that you're giving up So tell me it should not mean this much to me And I don't know where the rest goes Everybody's been telling me no But I'll always have a thing for you I'd move the earth But nothing made you want me better There is nothing I can do But steal the moon And nothing made you want me better Oh woman oh man Choose a path for a child Great mirrored plans Oh woman oh man Take a devil by the hands to Yellow sands Woman choose your man Do you really understand? (Oh) Do you really understand? Do you really understand? Oh woman oh man Choose a path for a child Great mirrored plans Oh woman oh man Take a devil by the hands to Yellow sands Woman choose your man Do you really understand? (Oh) Do you really understand?

 

Vertaling

"Oh Woman Oh Man" Ik kan zien dat je opgeeft Dat zou me niet zo veel betekenen En ik weet niet waar de rest heen gaat Maar iedereen vertelde me nee Maar ik heb altijd iets voor jou Ik zou de aarde verplaatsen Maar niets heeft ervoor gezorgd dat je me beter wilt Er is niks wat ik kan doen Maar steel de maan Maar niets heeft ervoor gezorgd dat je me beter wilt Oh vrouw oh man Kies een pad voor een kind Grote spiegelplannen Oh vrouw oh man Neem een ??duivel door de handen naar Gele zand En ik kan zien dat je opgeeft Vertel me dat het me niet zo veel zou betekenen En ik weet niet waar de rest gaat Iedereen vertelde me nee Maar ik heb altijd iets voor jou Ik zou de aarde verplaatsen Maar niets heeft ervoor gezorgd dat je me beter wilt Er is niks wat ik kan doen Maar steel de maan En niets heeft ervoor gezorgd dat je me beter wilt Oh vrouw oh man Kies een pad voor een kind Grote spiegelplannen Oh vrouw oh man Neem een ??duivel door de handen naar Gele zand Vrouw kies je man Begrijp je echt? (Oh) Begrijp je echt? Begrijp je echt? Oh vrouw oh man Kies een pad voor een kind Grote spiegelplannen Oh vrouw oh man Neem een ??duivel door de handen naar Gele zand Vrouw kies je man Begrijp je echt? (Oh) Begrijp je echt?