Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lorde Songtekst: 400 lux live in concert 2013

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lorde - 400 lux live in concert 2013 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 400 lux live in concert 2013? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lorde! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lorde en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 400 lux live in concert 2013 .

Origineel

[Audience Cheering] [Verse 1] We're never done with killing time Can I kill it with you? Till the veins run red and blue We come around here all the time Got a lot to not do, let me kill it with you [Pre-Chorus] You pick me up and take me home again Head out the window again We're hollow like the bottles that we drain You drape your wrists over the steering wheel Pulses can drive from here We might be hollow, but we're brave [Chorus] (And I like you) I love these roads where the houses don't change (And I like you) Where we can talk like there's something to say (And I like you) I'm glad that we stopped kissing the tar on the highway (And I like you) We move in the tree streets I'd like it if you'd stayed [Verse 2] Now we're wearing long sleeves And the heating comes on (You buy me orange juice) We're getting good at this Dreams of clean teeth I can tell that you're tired But you keep the car on While you're waiting out front [Pre-Chorus] You pick me up and take me home again Head out the window again We're hollow like the bottles that we drain You drape your wrists over the steering wheel Pulses can drive from here We might be hollow, but we're brave [Chorus] (And I like you) I love these roads where the houses don't change (And I like you) Where we can talk like there's something to say (And I like you) I'm glad that we stopped kissing the tar on the highway (And I like you) We move in the tree streets I'd like it if you'd stayed [Bridge] We're never done with killing time Can I kill it with you? Till the veins run red and blue We come around here all the time Got a lot to not do, let me kill it with you [Audience Cheering] [Chorus] (And I like you) I love these roads where the houses don't change (And I like you) Where we can talk like there's something to say (And I like you) I'm glad that we stopped kissing the tar on the highway (And I like you) We move in the tree streets I'd like it if you'd stayed [Outro] And I like you And I like you And I like you (And I like you) I like you I like you [Audience Applause]

 

Vertaling

[publiek juichen] [Verse 1] We zijn nooit klaar met de tijd te doden Kan ik het met jou doden? Till the ains run red and blue We komen hier de hele tijd Got a lot to not do, let me kill it with you [Pre-Chorus] You pick me up and take me home again Head out the window again We zijn hol als de flessen die we leegdrinken Je drapeert je polsen over het stuur Impulsen kunnen van hieruit rijden We mogen dan hol zijn, maar we zijn dapper [refrein] (En ik hou van jou) Ik hou van deze wegen waar de huizen niet veranderen (En ik hou van jou) Waar we kunnen praten alsof er iets te zeggen valt (En ik hou van jou) Ik ben blij dat we gestopt zijn met het kussen van het teer op de snelweg (En ik hou van je) We bewegen in de straten met bomen Ik zou het leuk vinden als je was gebleven [Verse 2] Now we're wearing long sleeves And the heating comes on (You buy me orange juice) We're getting good at this Dromen van schone tanden Ik kan zien dat je moe bent Maar je laat de auto aanstaan While you're waiting out front [Pre-Chorus] You pick me up and take me home again Head out the window again We're hollow like the bottles that we drain Je drapeert je polsen over het stuur Impulsen kunnen van hieruit rijden We mogen dan hol zijn, maar we zijn dapper [refrein] (And I like you) Ik hou van deze wegen waar de huizen niet veranderen (And I like you) Waar we kunnen praten alsof er iets te zeggen valt (And I like you) Ik ben blij dat we gestopt zijn met het kussen van het teer op de snelweg (And I like you) We bewegen in de straten met bomen Ik zou het leuk vinden als je was gebleven [Bridge] We zijn nooit klaar met het doden van de tijd Can I kill it with you? Tot de aderen rood en blauw lopen We come around here all the time Got a lot to not do, let me kill it with you [Audience Cheering] [Chorus] (And I like you) I love these roads where the houses don't change (And I like you) Waar we kunnen praten alsof er iets te zeggen valt (And I like you) Ik ben blij dat we gestopt zijn met het kussen van het teer op de snelweg (And I like you) We bewegen in de straten met bomen I'd like it if you'd stayed [Outro] And I like you And I like you And I like you (And I like you) I like you I like you [Applaus van het publiek]