Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: loretta lynn Songtekst: farther to go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: loretta lynn - farther to go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van farther to go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van loretta lynn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van loretta lynn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals farther to go .

Origineel

I've been up to the top of a heartbreak mountain I've been down in the valley of the blues I've been down the road of loneliness and back again And I've got farther to go than I've been I've been down in the dust of broken mem'ries I've been up on the clouds of happiness I've seen many a glass held high in the house of sin And I've got farther to go than I've been I've got farther to go I've got things to forget I've got things I remember about you I've been up when you told me that you love me I went down when you told me we were through Cried until my eyes would dry then I cried again And I've got farther to go than I've been Yes I've got farther to go than I've been

 

Vertaling

I've been up to the top of a heartbreak mountain I've been down in the valley of the blues I've been down the road of loneliness and back again En ik moet verder gaan dan ik ben geweest I've been down in the dust of broken mem'ries I've been up on the clouds of happiness Ik heb menig glas hoog zien staan in het huis der zonde En ik moet verder gaan dan ik ben geweest Ik moet nog verder, ik heb dingen te vergeten Ik heb dingen die ik me van jou herinner Ik ging omhoog toen je me zei dat je van me hield Ik ging naar beneden toen je me zei dat het over was ik heb gehuild tot mijn ogen droog waren en toen heb ik weer gehuild And I've got farther to go than I've been Ja, ik heb nog veel meer te gaan dan ik geweest ben