Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: loretta lynn Songtekst: hello darlin’

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: loretta lynn - hello darlin’ ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hello darlin’? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van loretta lynn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van loretta lynn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hello darlin’ .

Origineel

Hello darlin', nice to see you, it's been a long time You're just as handsome as you used to be How's your new love, are you happy, hope you're doin' fine Just to know it means so much to me What's that darlin'? How am I doing? I'm doing all right Except I can't sleep and I cry all night till dawn What I'm trying to say is I love you and miss you And I'm so sorry that I did you wrong Look up darlin', let me kiss you just for old time sake Let me hold you in my arms one more time Thank you darlin', may God bless you and may each step you take Bring you closer to the things you seek to find Goodbye darlin', gotta go now, gotta try to find a way To lose these mem'ries of a love so warm and true And if you should ever find it in your heart to forgive me Come back darlin', I'll be waiting for you...

 

Vertaling

Hallo schat, leuk je te zien, het is lang geleden. Je bent nog net zo knap als vroeger Hoe is het met je nieuwe liefde, ben je gelukkig, hoop dat het goed met je gaat Als je maar weet dat het veel voor me betekent Wat is dat schat? Hoe gaat het met mij? Met mij gaat het goed. Alleen kan ik niet slapen en huil ik de hele nacht tot het ochtendgloren Wat ik probeer te zeggen is dat ik van je hou en je mis. En het spijt me zo dat ik je onrecht heb aangedaan Kijk omhoog schat, laat me je kussen voor de goede oude tijd Laat me je nog één keer in mijn armen houden Dank je schat, moge God je zegenen en moge elke stap die je zet je dichter brengen bij de dingen die je zoekt te vinden Vaarwel schat, ik moet nu gaan, ik moet een manier vinden om deze herinneringen aan een liefde zo warm en waar te verliezen En als je het ooit in je hart vindt om me te vergeven Kom terug schat, ik zal op je wachten...