Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: loretta lynn Songtekst: he’s somewhere between you and me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: loretta lynn - he’s somewhere between you and me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van he’s somewhere between you and me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van loretta lynn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van loretta lynn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals he’s somewhere between you and me .

Origineel

I don't know the location he's usin' he's so close and still I can't see But I know all the heartache he's bringin' sure he's somewhere between you and me When you say that you love me I don't doubt it But he tells me the same things you see All I know he's on my mind much too often cause he's somewhere between you and me Yes he's somewhere between you and me give me time to erase his memory Cause my heart has to be free completely and he's somewhere between you and me [ guitar - steel ] Yes he's somewhere... Yes he's somewhere between you and me

 

Vertaling

Ik weet niet waar hij is, hij is zo dichtbij en toch kan ik het niet zien. Maar ik weet al het hartzeer dat hij meebrengt, zeker dat hij ergens tussen jou en mij is When you say that you love me I don't doubt it But he tells me the same things you see Ik weet alleen dat hij veel te vaak in m'n gedachten is, want hij is ergens tussen jou en mij Ja, hij is ergens tussen jou en mij, geef me tijd om zijn geheugen te wissen. Want mijn hart moet helemaal vrij zijn en hij is ergens tussen jou en mij [ guitar - steel ] Ja, hij is ergens... Ja, hij is ergens tussen jou en mij