Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: loretta lynn Songtekst: lead me on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: loretta lynn - lead me on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lead me on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van loretta lynn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van loretta lynn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lead me on .

Origineel

Once I made a promise that I'd never lead you on But I feel the yearn to love you even though I know it's wrong You'll have to take my hand and lead me slowly through the door I'll be wrong in what I'm doin' I can't refuse you anymore Lead me on and take control of how I feel I can't do this on my own cause it's against my will I need love warm and tender in a way I've never known If you want me I'll go with you but you'll have to lead me on Lead me on and take control of how I feel I can't do this on my own cause it's against my will I need love warm and tender in a way I've never known If you want me I'll go with you but you'll have to lead me on...

 

Vertaling

Ooit beloofde ik je dat ik je nooit zou misleiden. Maar ik voel het verlangen om van je te houden, ook al weet ik dat het verkeerd is Je zult mijn hand moeten nemen en me langzaam door de deur moeten leiden Ik zal verkeerd zijn in wat ik doe, maar ik kan je niet meer weigeren Leid me verder en neem de controle over hoe ik me voel Ik kan dit niet in mijn eentje want het is tegen mijn wil Ik heb liefde nodig warm en teder op een manier die ik nooit gekend heb Als je me wilt zal ik met je meegaan maar je moet me leiden Leid me en neem de controle over hoe ik me voel Ik kan dit niet in mijn eentje want het is tegen mijn wil Ik heb liefde nodig warm en teder op een manier die ik nooit gekend heb Als je me wilt, ga ik met je mee, maar je moet me leiden...