Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: loretta lynn Songtekst: me and ole crazy bill

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: loretta lynn - me and ole crazy bill ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me and ole crazy bill? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van loretta lynn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van loretta lynn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me and ole crazy bill .

Origineel

Me and ole crazy Bill We met up on a farm in Oklahoma He was diggin' in the clay I was a sleepin' maid Cookin' for a dozen farm hands from all over For sharecropper's pay It wasn't much But I was glad to get it 'Cause I was a baby with a baby Gettin' bigger every day I liked ole crazy Bill The first time that he sat down at the table He come in off the road eatin' with his hands He still wore the dust from North Dakota from the rodeo Crazy Bill was an Indian And he told me all about him And the wild west show Sunshine Raindrops falls down on every head he said Don't cry Sunshine's just beyond the hill Me and ole crazy Bill Pulled up stakes and headed for the big time He was livin' on a dream Being number one rodeoin' 'Til the pain got to me down in Abilene That's where I had my baby And crazy Bill was treating me like I was a queen old queen I watched ole crazy Bill Passing out the cigars to the cowboys Like my baby was his own I guess that's when I knew All that matters in this life is love and love is home Now every time I wanna cry I remember what he told me not so

 

Vertaling

Ik en gekke Bill. We ontmoetten elkaar op een boerderij in Oklahoma. Hij was aan het graven in de klei I was a sleepin' maid Koken voor een dozijn boerenknechten van overal Voor een deelpachtersloon Het was niet veel But I was glad to get it Want ik was een baby met een baby Gettin 'groter elke dag Ik mocht die gekke Bill wel De eerste keer dat hij aan tafel zat Hij kwam binnen van de weg en at met zijn handen Hij droeg nog steeds het stof van Noord-Dakota van de rodeo Crazy Bill was een indiaan En hij vertelde me alles over hem And the wild west show Sunshine Regendruppels vallen op elk hoofd zei hij Don't cry Sunshine's just beyond the hill Ik en gekke Bill trokken de staken op en gingen naar de grote tijd He was livin' on a dream Being number one rodeoin' Tot de pijn me te pakken kreeg in Abilene Dat is waar ik mijn baby kreeg En gekke Bill behandelde me alsof ik een oude koningin was I watched ole crazy Bill Hij deelde sigaren uit aan de cowboys Alsof mijn baby van hem was Ik denk dat ik toen wist Alles wat telt in dit leven is liefde en liefde is thuis Elke keer als ik nu wil huilen herinner ik me wat hij me vertelde, niet zo