Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: loretta lynn Songtekst: no one will ever know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: loretta lynn - no one will ever know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no one will ever know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van loretta lynn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van loretta lynn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no one will ever know .

Origineel

No one will ever know my heart is breaking Although a million teardrops start to flow I'll cry myself to sleep and wake up smiling I'll miss you but no one will ever know I'll tell them we grown tired of each other And realize our dreams could never be I'll even make believe I never loved you Then no one will ever know the truth but me No one will ever know how much I'm pining Each time the past comes back to haunt me so No one will ever see the tears I'm hiding You've hurt me but no one will ever know I'll tell them I've found true love with another That I was glad the day you set me free I'll even make believe I never loved you Then no one will ever know the truth but me...

 

Vertaling

Niemand zal ooit weten dat mijn hart breekt Al vloeien er een miljoen tranen zal ik mezelf in slaap huilen en glimlachend wakker worden Ik zal je missen maar niemand zal het ooit weten Ik zal ze vertellen dat we moe van elkaar zijn geworden en besef dat onze dromen nooit konden uitkomen ik zal zelfs doen alsof ik nooit van je gehouden heb dan zal niemand ooit de waarheid kennen behalve ik Niemand zal ooit weten hoezeer ik naar je verlang elke keer komt het verleden terug om me te achtervolgen Niemand zal ooit de tranen zien die ik verberg Je hebt me pijn gedaan maar niemand zal het ooit weten Ik zal ze vertellen dat ik ware liefde heb gevonden bij een ander Dat ik blij was de dag dat je me bevrijdde Ik zal zelfs doen alsof ik nooit van je gehouden heb Dan zal niemand ooit de waarheid kennen, behalve ik...