Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: loretta lynn Songtekst: one little reason

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: loretta lynn - one little reason ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one little reason? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van loretta lynn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van loretta lynn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one little reason .

Origineel

There's a reason I keep living while I'm dyin' slow Everybody thinks we're happy but we're not I don't know why but I let him keep me cryin' So I guess one little reason's all I've got When I lay me down to sleep I know I must wake up And the reason that I do sure means a lot Someday my reason will grow up and then will break up For this one little reason's all I've got Little handprints on the wall, little footsteps in the hall And little arms that reach out for me in the night And when she says I love you so my mommy I know this one little reason's my whole life Little handprints on the wall, little footsteps in the hall And little arms that reach out for me in the night And when she says I love you so my mommy I know this one little reason's my whole life...

 

Vertaling

Er is een reden waarom ik blijf leven terwijl ik langzaam sterf Iedereen denkt dat we gelukkig zijn, maar dat zijn we niet Ik weet niet waarom maar ik laat hem me laten huilen Dus ik denk dat één kleine reden alles is wat ik heb When I lay me down to sleep I know I must wake up En de reden dat ik dat doe betekent zeker veel Op een dag zal mijn reden opgroeien en dan breken Want deze kleine reden is alles wat ik heb Kleine handafdrukken op de muur, kleine voetstappen in de hal En kleine armen die in de nacht naar me reiken En als ze zegt: "Ik hou zo van je, mama Ik weet dat deze ene kleine reden mijn hele leven is Kleine handafdrukken op de muur, kleine voetstappen in de hal En kleine armen die 's nachts naar me reiken En als ze zegt: Ik hou zoveel van je, mammie. Ik weet dat deze ene kleine reden mijn hele leven is...