Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lori carson Songtekst: something's got me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lori carson - something's got me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van something's got me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lori carson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lori carson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals something's got me .

Origineel

There are somethings that you can't possess They come to warm you instead I wish I had you in my bed I wish I had you Somethings got me, it's got me good Somethings got me, I am caught Somethings got me I won't let go You gave me days of so much happiness And I threw those days away I don't expect you to understand I don't expect you Somethings got me, it's got me good Somethings got me, I am caught Somethings got me Won't let go, won't let go Somethings got me, it's got me good Somethings got me, I am caught Somethings got me Won't let go, somethings got me I always thought I'd jump at a chance Turns out, I don't know how If I did I'd be with you right now If I did I'd be with you Somethings got me, it's got me good Somethings got me, I am caught Somethings got me Won't let go, won't let go Somethings got me, it's got me good Somethings got me, I am caught Somethings got me Won't let go, won't let go Somethings got me, it's got me good Somethings got me, I am caught Somethings got me Won't let go, won't let go Somethin' has got me Somethings got me Somethings got me

 

Vertaling

Er zijn dingen die je niet kunt bezitten Ze komen om je te verwarmen Ik wou dat ik jou in mijn bed had. Ik wou dat ik jou had Iets heeft me te pakken, het heeft me goed te pakken Somethings got me, I am caught Somethings got me I won't let go Je gaf me dagen van zoveel geluk En ik gooide die dagen weg Ik verwacht niet dat je het begrijpt Ik verwacht niet dat je Somethings got me, it's got me good Somethings got me, I am caught Somethings got me Laat me niet los, laat me niet los Somethings got me, it's got me good Somethings got me, I am caught Somethings got me Laat me niet los, iets heeft me I always thought I'd jump at a chance Het blijkt dat ik niet weet hoe Als ik dat deed, zou ik bij jou zijn right now If I did I'd be with you Somethings got me, it's got me good Somethings got me, I am caught Somethings got me Laat me niet los, laat me niet los Somethings got me, it's got me good Somethings got me, I am caught Somethings got me Laat me niet gaan, laat me niet gaan Somethings got me, it's got me good Somethings got me, I am caught Somethings got me Laat me niet gaan, laat me niet gaan Somethin' has got me Somethings got me Somethings got me