Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lori lieberman Songtekst: killing me softly

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lori lieberman - killing me softly ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van killing me softly? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lori lieberman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lori lieberman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals killing me softly .

Origineel

Strumming dub plates with our fingers, Eliminate sounds with our song, Killing a sound boy with this sound, Killing a sound boy with this sound, Taking sound boys' lives with this dub, Killing him softly with this sound. Strumming my pain with his fingers, Singing my life with his words, Killing me softly with his song, Killing me softly with his song, Telling my whole life with his words, Killing me softly with his song. I heard he sang a good song, I heard he had a style, And so I came to see him and listen for a while. And there he was this young bwoy, stranger to my eyes, Strumming my pain with his fingers, Singing my life with his words, Killing me softly with his song, Killing me softly with his song, Telling my whole life with his words, Killing me softly with his song. I felt all flushed with fever, Embarrassed by the crowd, I felt he found my letters and read each one out loud. I prayed that he would finish, But he just kept right on strumming my pain with his Fingers, Singing my life with his words, Killing me softly with his song, Killing me softly with his song, Telling my whole life with his words, Killing me softly with his song Yo L-Boogie, take it to the bridge (Bust it) Strumming my pain with his fingers, Singing my life with his words, Killing me softly with his song, Killing me softly with his song, Telling my whole life with his words, Killing me softly with his song. Strumming my pain with his finger, yeah he was... [Shoutouts and fade]

 

Vertaling

Tokkelend op dubplaten met onze vingers, geluiden elimineren met ons lied, Een geluidsjongen doden met dit geluid, Het doden van een geluidsjongen met dit geluid, Het leven van geluidsjongens nemen met deze dub, Killing him softly with this sound. Strumming mijn pijn met zijn vingers, Zingt mijn leven met zijn woorden, Killing me softly with his song, Killing me softly with his song, Vertelt mijn hele leven met zijn woorden, Doodt me zachtjes met zijn lied. Ik hoorde dat hij een goed lied zong, Ik hoorde dat hij een stijl had, En dus kwam ik om hem te zien en een tijdje te luisteren. En daar was hij, deze jonge bwoy, een vreemde in mijn ogen, Hij tokkelde mijn pijn met zijn vingers, Zingt mijn leven met zijn woorden, Doodde me zachtjes met zijn lied, Doodt me zachtjes met zijn lied, Vertelt mijn hele leven met zijn woorden, Killing me softly with his song. Ik voelde me helemaal overspoeld met koorts, Beschaamd door de menigte, Ik voelde dat hij mijn brieven vond en ze allemaal hardop voorlas. Ik bad dat hij zou eindigen, Maar hij ging gewoon door met het tokkelen van mijn pijn met zijn Vingers, Zong mijn leven met zijn woorden, Hij doodde me zachtjes met zijn lied, Killing me softly with his song, Telling my whole life with his words, Killing me softly with his song Yo L-Boogie, take it to the bridge (Bust it) Strumming my pain with his fingers, Zingt mijn leven met zijn woorden, Killing me softly with his song, Killing me softly with his song, Vertelt mijn hele leven met zijn woorden, Killing me softly with his song. Strumming mijn pijn met zijn vinger, ja hij was... [Shoutouts en fade]