Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lorrie morgan Songtekst: autumn's not that cold

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lorrie morgan - autumn's not that cold ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van autumn's not that cold? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lorrie morgan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lorrie morgan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals autumn's not that cold .

Origineel

Beck here the leaves are turning On me just like you Change is full of color And it's anything but blue I thought that I'd stop living Without you here to hold But I'm just not that lonesome And autumn's not that cold That summer sun was setting When you set your sights to leave And I braced myself believing It would bring me to my knees Oh,but here it is October Oh the leaves are turning gold Each night a little bluer But autumns not that cold I know before too long I'll feel the chill that winter brings But by then I'll just be looking Forward to another Spring I'm almost feel guilty That the hurts not taking hold Guess I'm just not that lonesome And autumns not that cold

 

Vertaling

Beck hier draaien de bladeren Op mij net als jij Verandering is vol van kleur And it's anything but blue Ik dacht dat ik zou stoppen met leven Zonder jou hier om vast te houden Maar ik ben niet zo eenzaam En de herfst is niet zo koud That summer sun was setting When you set your sights to leave And I braced myself believing It would bring me to my knees Oh, maar hier is het oktober Oh the leaves are turning gold Elke nacht een beetje blauwer Maar de herfst is niet zo koud Ik weet dat voor te lang zal ik de kilte voelen die de winter brengt Maar tegen die tijd kijk ik alleen maar naar een nieuwe lente Ik voel me bijna schuldig Dat de pijn niet weggaat Ik denk dat ik gewoon niet zo eenzaam ben En de herfst niet zo koud