Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lorrie morgan Songtekst: it's too late (to love me now)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lorrie morgan - it's too late (to love me now) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it's too late (to love me now)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lorrie morgan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lorrie morgan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it's too late (to love me now) .

Origineel

Stayed in bed all mornin' just to pass the time. There's somethin' wrong here, there can be no denyin'. One of us is changin', or maybe we've just stopped tryin'. And it's too late, baby now, it's too late, Though we really did try to make it. Somethin' inside has died, and I can't hide, And I just can't fake it, oh, no, no. It used to be so easy, livin' here with you. You were light and breezy, an' I knew just what to do. Now you look so unhappy, and I feel like a fool. And it's too late, baby now, it's too late, Though we really did try to make it. Somethin' inside has died, and I can't hide, And I just can't fake it, oh, no, no. There'll be good times again for me and you, But we just can't stay together; don't you feel it too? Still I'm glad for what we had and how I once loved you. And it's too late, baby now, it's too late, Though we really did try to make it. (we can't make it) Somethin' inside has died, and I can't hide, And I just can't fake it, oh, no, no, no, no, no, no. It's too late baby, it's too late now darling It's too late.

 

Vertaling

Ik ben de hele ochtend in bed gebleven om de tijd te doden. Er is iets mis hier, er kan niet ontkend worden. Een van ons is aan het veranderen, of misschien zijn we gewoon gestopt met proberen. En het is te laat, baby nu, het is te laat, Hoewel we echt hebben geprobeerd om het te maken. Iets binnenin is gestorven, en ik kan het niet verbergen, En ik kan gewoon niet doen alsof, oh, nee, nee. Het was vroeger zo makkelijk, om hier met jou te wonen. Je was licht en luchtig, en ik wist precies wat ik moest doen. Nu kijk je zo ongelukkig, en ik voel me als een dwaas. En het is nu te laat, schat, het is te laat, Hoewel we echt geprobeerd hebben om het te maken. Iets binnenin is gestorven, en ik kan me niet verbergen, En ik kan gewoon niet doen alsof, oh, nee, nee. Er zullen weer goede tijden komen voor mij en jou, Maar we kunnen gewoon niet bij elkaar blijven, voel je het ook niet? Toch ben ik blij voor wat we hadden en hoe ik ooit van je hield. En het is nu te laat, schat, het is te laat, Hoewel we echt geprobeerd hebben om het te maken. (we kunnen het niet maken) Iets binnenin is gestorven, en ik kan het niet verbergen, En ik kan gewoon niet doen alsof, oh, nee, nee, nee, nee, nee, nee. Het is te laat schat, het is te laat nu schat Het is te laat.