Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lorrie morgan Songtekst: tears on my pillow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lorrie morgan - tears on my pillow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tears on my pillow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lorrie morgan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lorrie morgan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tears on my pillow .

Origineel

You don't remember me,but I remember you It was not so long ago,you broke my heart in two Tears on my pillow pain in my heart caused by you,you,you,you Love is not a gadget,love is not a toy When you find the one you love He'll fill you heart with joy If we could start anew I wouldn't hesitate I'd gladly take you back and tempt the hands of fate Tears on my pillow pain in my heart caused by you,you No,no no no now,no no no

 

Vertaling

Jij herinnert je mij niet, maar ik herinner me jou. Het is nog niet zo lang geleden dat je mijn hart in tweeën brak. Tranen op mijn kussen pijn in mijn hart veroorzaakt door jou,jou,jou,jou Liefde is geen gadget, liefde is geen speelgoed Wanneer je degene vindt van wie je houdt Hij zal je hart vullen met vreugde Als we opnieuw konden beginnen zou ik niet aarzelen Ik zou je graag terugnemen en de handen van het lot verleiden Tranen op mijn kussen pijn in mijn hart veroorzaakt door jou, jou Nee, nee nee nee nu, nee nee nee