Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: los hermanos Songtekst: onze dias

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: los hermanos - onze dias ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van onze dias? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van los hermanos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van los hermanos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals onze dias .

Origineel

Eu descobri um mundo teu e ele é manso. Sem perceber fui em paz e só me dei conta. Quando eu te vi e perguntei como é que vai você. -Tudo bem?. Falta entender o que me faz pensar. Que só ela pode ter tanta paz pra me dar. Ninguém mais tem tanta paz. Eu te vi e cheguei pra falar. -Tudo Certinho?. Quando eu te vi eu perguntei como é que vai você

 

Vertaling

Ik ontdekte een wereld voor jou en die is tam. Zonder het te beseffen ging ik in vrede en besefte ik pas. Toen ik je zag en vroeg hoe het met je ging. -Oké? Ja. Ik begrijp niet waarom ik denk Dat alleen zij mij zoveel vrede kan geven. Niemand anders heeft zoveel rust. Ik zag je en kwam om te praten. -Alles goed? Alles goed? Toen ik je zag, vroeg ik hoe het met je ging.