Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: los hermanos Songtekst: perdoa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: los hermanos - perdoa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van perdoa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van los hermanos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van los hermanos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals perdoa .

Origineel

Deus, por onde você foi?. Cansei de procurar. Não posso mais ficar. Com o pouco que sobrou. Carrego o seu amor. Até não conseguir. Mas hoje eu me senti. Dobrando devagar. Tentei chorar por seu perdão. Mas não ouvi sinal. Será que isso é normal?. Deus, proteja o filho teu. Não deixa o mal ganhar. Por onde se escondeu. Enquanto o céu caiu?. E a chave não abriu. E a estrada se acabou. E a ponte não passou. Pra lá desse lugar. Eu vou tentar. Por mais um dia. Manda essa cavalaria. Que hoje a fé me abandonou

 

Vertaling

God, waar ben je gebleven? Ik ben klaar met zoeken. Ik kan niet meer blijven. Met wat er nog over is. Ik draag je liefde. Tot ik het niet meer kan. Maar vandaag voelde ik mezelf Langzaam vouwen. Ik heb geprobeerd om je vergiffenis te vragen Maar ik hoorde geen signaal. Is dat normaal? God, bescherm uw kind. Laat het kwaad niet winnen. Waar heb je je verstopt... Terwijl de hemel viel? En de sleutel ging niet open. En de weg liep dood. En de brug is niet overgegaan. Voorbij die plaats. Ik zal het proberen. Nog één dag. Stuur de cavalerie. Dat vandaag het geloof me in de steek heeft gelaten