Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lost Frequencies Songtekst: What Is Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lost Frequencies - What Is Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van What Is Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lost Frequencies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lost Frequencies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals What Is Love .

Origineel

Oh, I don't know why you're not there I give you my love but you don't care So what is right and what is wrong? Give me a sign [Chorus] What is love? Baby, don't hurt me Baby, don't hurt me no more What is love? Baby, don't hurt me Baby, don't hurt me no more What is love? Baby, don't hurt me Baby, don't hurt me no more What is love? Baby, don't hurt me Baby, don't hurt me no more [Beat break] [Verse 2] Oh, I don't know why you're not there I give you my love but you don't care So what is right and what is wrong? Give me a sign [Chorus] What is love? Baby, don't hurt me Baby, don't hurt me no more What is love? Baby, don't hurt me Baby, don't hurt me no more What is love? What is love? [Beat break] [Chorus] Baby, don't hurt me Baby, don't hurt me no more What is love? Baby, don't hurt me Baby, don't hurt me no more What is love? Baby, don't hurt me Baby, don't hurt me no more

 

Vertaling