Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lou reed Songtekst: don’t talk to me about work

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lou reed - don’t talk to me about work ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t talk to me about work? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lou reed! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lou reed en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t talk to me about work .

Origineel

A perfect day to get out of bed Shower, dress, shave, kiss you on the head Then I hit the office and my head starts to swim A perfect day to just walk around See a violent movie, check the sounds But even on the street When I hear a phone ring my heart starts to beat When I get home I don't want you to speak Don't talk to me about work Please don't talk to me about work I'm up to my eyeballs in dirt With work, with work How many dollars, how many sales How many liars, how many tales How many insults must you take in this one life I'm in prison most of the day So please excuse me, if I get this way But I have got obligations to keep So be very careful when you speak Don't talk to me about work Please don't talk to me about work I'm up to my eyeballs in dirt With work, with work Please don't talk to me about work Don't you talk to me about work I'm up to my eyeballs in dirt With work, with work Don't talk to me about work Don't you talk to me about work Don't you talk to me about work Please don't talk to me about work Don't you talk to me about work Please don't talk to me about work Don't you talk to me about work Please don't talk to me about work Don't you talk to me about work Please don't talk to me about work ...

 

Vertaling

Een perfecte dag om uit bed te komen Douchen, aankleden, scheren, je op je hoofd kussen Dan ga ik naar kantoor en mijn hoofd begint te zwemmen Een perfecte dag om gewoon rond te lopen Een gewelddadige film te zien, de geluiden te horen Maar zelfs op straat Als ik een telefoon hoor gaat mijn hart tekeer. Als ik thuis kom wil ik niet dat je praat Praat niet met me over werk Praat alsjeblieft niet met me over werk Ik zit tot aan mijn oogballen in de modder Met werk, met werk Hoeveel dollars, hoeveel verkopen Hoeveel leugenaars, hoeveel verhalen Hoeveel beledigingen moet je slikken in dit ene leven Ik zit het grootste deel van de dag in de gevangenis Dus excuseer me, als ik zo doe Maar ik heb verplichtingen na te komen Dus wees voorzichtig met wat je zegt. Praat met mij niet over werk Praat alsjeblieft niet met mij over werk. Ik zit tot aan mijn oogballen in de modder Met werk, met werk Praat alsjeblieft niet met mij over werk Praat niet met mij over werk Ik zit tot aan mijn oogballen in de modder Met werk, met werk Praat me niet over werk Praat me niet over werk Praat niet met mij over werk Praat alsjeblieft niet met me over werk Praat me niet over werk Praat alsjeblieft niet met mij over werk Praat me niet over werk Praat alsjeblieft niet met mij over werk Praat me niet over werk Praat alsjeblieft niet met mij over werk ...