Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lou reed Songtekst: good taste

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lou reed - good taste ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van good taste? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lou reed! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lou reed en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals good taste .

Origineel

You're makin' a fool out of yourself. By following me around. Like a Japanese woman who stands ten steps in the shadow of her man. You're following me around. You're following me around. You're makin' a joke of yourself. Your friends are talking behind your back. You're makin' a joke of yourself. Your friends are talking behind your back. What you gonna do. What you gonna do. Makin' a fool of yourself over me. Makin' a fool of yourself, can't you see. Makin' a fool of yourself over me. Over me, over me, over me. Proves that you have good taste. Makin' a fool of yourself. By slipping around. Shooting up ___(?). Under the ground. But it just gets to prove. That you've got good taste. You've got good taste

 

Vertaling

Je zet jezelf voor gek. Door mij te volgen. Zoals een Japanse vrouw die tien stappen in de schaduw van haar man staat. Je volgt me overal. Je volgt me overal. Je maakt een grap van jezelf. Je vrienden praten achter je rug om. Je maakt jezelf belachelijk. Je vrienden praten achter je rug om. Wat je gaat doen. Wat je gaat doen. Jezelf voor gek zetten voor mij. Je zet jezelf voor gek, zie je dat niet. Jezelf voor gek zetten voor mij. Over mij, over mij, over mij. Bewijst dat je goede smaak hebt. Jezelf voor gek zetten. Door rond te glippen. Opschieten. Onder de grond. Maar het bewijst alleen maar. Dat je goede smaak hebt. Je hebt goede smaak