Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lou reed Songtekst: high in the city

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lou reed - high in the city ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van high in the city? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lou reed! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lou reed en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals high in the city .

Origineel

I got the time, I got my feet. let's go hit the street. High in the city. high in the city. I got my mace and you got your knife. you gotta protect your own life. High in the city. high in the city. I wanna get high in the city. I wanna stay alive here in the city. I wanna stay high in the city. High in the city. high in the city. Let's not walk down Sutton Place. you know everybody there got an Akitas. High in the city. high in the city. Don't wanna talk politics today. I feel too good let me have my way. High in the city. high in the city. Watch out for that guy on your right. seen him on the news last Saturday night. He was high in the city. high in the city. Hey, look they're setting fire to that jeep. there's not much you can keep. High in the city. high in the city. I wanna get high in the city. I wanna stay alive in the city. I wanna stay high in the city. High in the city. high in the city. So many people feeling low. and there's only one way to go to. Get high in the city. high in the city. Let's grap a pie, let's hit the park. I'll kiss and hug you till it gets dark. Here in the city. getting high in the city. (High in the city). (High in the city and you're looking so pretty). (feelin' pretty witty, gettin' high off of the city). (Hi-ai-ai-ai, high in the city). (High in the city). (High in the city and you're looking so pretty). (feelin' pretty witty, gettin' high off of the city). (Hi-ai-ai-ai, high in the city). (High in the city). (High in the city and you're looking so pretty). (feelin' pretty witty, gettin' high off of the city). (Hi-ai-ai-ai, high in the city).

 

Vertaling

Ik heb de tijd, ik heb mijn voeten. Laten we de straat op gaan. Hoog in de stad. Hoog in de stad. Ik heb mijn traangas en jij hebt je mes. Je moet je eigen leven beschermen. High in de stad. High in de stad. Ik wil high worden in de stad. Ik wil in leven blijven hier in de stad. Ik wil high blijven in de stad. High in de stad. High in de stad. Laten we niet naar Sutton Place gaan. Iedereen daar heeft een Akitas. Hoog in de stad. Hoog in de stad. Ik wil het vandaag niet over politiek hebben. Ik voel me te goed, laat me mijn gang gaan. Hoog in de stad. Hoog in de stad. Kijk uit voor die vent rechts van je. Ik zag hem op het nieuws afgelopen zaterdagavond. Hij was hoog in de stad. hoog in de stad. Hé, kijk ze steken die jeep in brand. Er is niet veel wat je kunt houden. High in de stad. High in de stad. Ik wil high worden in de stad. Ik wil in leven blijven in de stad. Ik wil high blijven in de stad. Hoog in de stad. Hoog in de stad. Zoveel mensen voelen zich laag. En er is maar één manier om er te komen. Word high in de stad. high in de stad. Laten we een taart halen, laten we naar het park gaan. Ik zal je kussen en knuffelen tot het donker wordt. Hier in de stad. high worden in de stad. (Hoog in de stad). High in the city and you're looking so pretty. (voel me behoorlijk geestig, high worden van de stad). (Hi-ai-ai-ai, hoog in de stad). (Hoog in de stad). (Hoog in de stad en je ziet er zo mooi uit). (je voelt je behoorlijk geestig, high van de stad). (Hi-ai-ai-ai, hoog in de stad). (High in the city). (Hoog in de stad en je ziet er zo mooi uit). (je voelt je behoorlijk geestig, high van de stad). (Hi-ai-ai-ai, hoog in de stad).