Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: louis armstrong Songtekst: black and blue

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: louis armstrong - black and blue ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van black and blue? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van louis armstrong! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van louis armstrong en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals black and blue .

Origineel

Cold empty bed, springs hard as lead Feel like Old Ned, wish I was dead All my life through, I’ve been so black and blue Even the mouse ran from my house They laugh at you, and scorn you too What did I do to be so black and blue? I'm white - inside - but that don't help my case Cause I can't hide what is in my face How would it end? Ain't got a friend My only sin is in my skin What did I do to be so black and blue?

 

Vertaling

Koud leeg bed, veren hard als lood Voel me als Old Ned, wou dat ik dood was Mijn hele leven ben ik zo zwart en blauw geweest Zelfs de muis liep weg uit mijn huis Ze lachen je uit, en minachten je ook Wat heb ik gedaan om zo zwart en blauw te zijn? Ik ben blank - van binnen - maar dat helpt mijn zaak niet Want ik kan niet verbergen wat er in mijn gezicht zit Hoe zou het eindigen? Ik heb geen vriend Mijn enige zonde zit in mijn huid Wat heb ik gedaan om zo zwart en blauw te zijn?