Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: louis armstrong Songtekst: miller’s cave

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: louis armstrong - miller’s cave ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van miller’s cave? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van louis armstrong! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van louis armstrong en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals miller’s cave .

Origineel

Way down in the state of Georgia Through the swamps and the everglades There's a big ol' hole in Tiger Mountain God help the man who gets lost in Miller's Cave I had me a girl in Waycross, Georgia But she had unfaithful ways She made me feel I wasn't wanted Like the bats and the bears in Miller's Cave I couldn't stand the way she did me Couldn't take her low down ways Before I'll stay with a cheatin' woman I'll go and live with the bears in Miller's Cave Caught her out, Sunday morning With some guy they call big Dave The meanest man in Waycross, Georgia I'd rather fight a mountain lion in Miller's Cave I said: "You'll pay both you and Davey "I'm gonna see you in your grave." They laughed at me and then I shot 'em I took their cheating, scheming bones to Miller's Cave That woman made me feel unwanted But I guess I showed her I was brave The most wanted man in the state of Georgia But they're never gonna find me 'cause I'm lost in Miller's Cave

 

Vertaling

Helemaal beneden in de staat Georgia Door de moerassen en de Everglades is er een groot gat in Tiger Mountain God helpe de man die verdwaalt in Miller's Cave Ik had een meisje in Waycross, Georgia But she had unfaithful ways Ze gaf me het gevoel dat ik niet gewenst was Zoals de vleermuizen en de beren in Miller's Cave Ik kon niet tegen de manier waarop ze me behandelde Couldn't take her low down ways Voordat ik bij een bedriegster blijf Ga ik bij de beren in Miller's Cave wonen Ik betrapte haar op zondagmorgen Met een kerel die ze grote Dave noemen De gemeenste man in Waycross, Georgia Ik vecht nog liever met een bergleeuw in Miller's Cave Ik zei: "Je zult boeten, jij en Davey "Ik zal je in je graf zien." Ze lachten me uit en toen schoot ik ze neer Ik nam hun bedriegende, scheldende botten mee naar Miller's Cave Die vrouw maakte dat ik me ongewenst voelde Maar ik denk dat ik haar liet zien dat ik dapper was. De meest gezochte man in de staat Georgia Maar ze zullen me nooit vinden, want ik ben verdwaald in Miller's Cave