Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: louis prima Songtekst: buona sera

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: louis prima - buona sera ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van buona sera? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van louis prima! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van louis prima en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals buona sera .

Origineel

Buona sera, signorina, buona sera It is time to say goodnight to Napoli Though it's hard for us to whisper, buona sera With that old moon above the Meditteranean sea In the mornin' signorina we'll go walkin' When the mountains help the sun come into sight And by the little jewelry shop we'll stop and linger While I buy a wedding ring for your finger In the meantime let me tell you that I love you Buona sera, signorina kiss me goodnight Buona sera, signorina kiss me goodnight Buona sera, signorina, buona sera It is time to say goodnight to Napoli Though it's hard for us to whisper, buona sera With that old moon above the Meditteranean sea In the mornin' signorina we'll go walkin' When the mountains help the sun come into sight And by the little jewelry shop we'll stop and linger While I buy a wedding ring for your finger In the meantime let me tell you that I love you Buona sera, signorina kiss me goodnight By the little jewelry shop we'll stop and linger While I buy a wedding ring for your finger In the meantime let me tell you that I love you Buona sera, signorina kiss me goodnight Buona sera, signorina kiss me goodnight Sera, signorina kiss me goodnight

 

Vertaling

Buona sera, signorina, buona sera Het is tijd om welterusten te zeggen tegen Napoli Al is het moeilijk voor ons om te fluisteren, buona sera Met die oude maan boven de Middellandse Zee In de ochtend, signorina, gaan we wandelen Als de bergen de zon helpen in zicht te komen En bij de kleine juwelier zullen we stoppen en blijven hangen Terwijl ik een trouwring voor je vinger koop In de tussentijd wil ik je zeggen dat ik van je hou Buona sera, signorina kiss me goodnight Buona sera, signorina kiss me goodnight Buona sera, signorina, buona sera Het is tijd om welterusten te zeggen tegen Napoli Al is het moeilijk voor ons om te fluisteren, buona sera Met die oude maan boven de Middellandse Zee In de ochtend, signorina, gaan we wandelen Als de bergen de zon helpen in zicht te komen En bij de kleine juwelier zullen we stoppen en blijven hangen Terwijl ik een trouwring voor je vinger koop In de tussentijd wil ik je zeggen dat ik van je hou Buona sera, signorina kiss me goodnight Bij de kleine juwelierszaak zullen we stoppen en blijven hangen Terwijl ik een trouwring voor je vinger koop Laat me je ondertussen zeggen dat ik van je hou Buona sera, signorina kiss me goodnight Buona sera, signorina kiss me goodnight Sera, signorina kus me goedenacht