Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lourenco lourival Songtekst: a fumaça do cigarro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lourenco lourival - a fumaça do cigarro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a fumaça do cigarro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lourenco lourival! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lourenco lourival en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a fumaça do cigarro .

Origineel

A dama de vermelho me fez companhia. Ontem a noite até alta madrugada. Proporcionou-me muitas horas de alegria. Para depois deixar minh'alma apaixonada. Pensei que o brilho dos seus olhos risonhos. Fosse agora iluminar o meu caminho. Mais tudo aconteceu como num sonho. Em plena festa eu fiquei outra vez sozinho. Ela saiu apenas para retocar. A maquiagem do seu rosto encantador. O que houve eu não posso acreditar. Morro de raiva mal dizendo aquela flor. Ela saiu sozinha em seu carro. Fiquei sabendo depois pelo porteiro. Que ela sumiu como a fumaça do cigarro. Que ela deixou queimando no cinzeiro

 

Vertaling

De dame in het rood hield me gezelschap. Afgelopen nacht tot in de vroege uurtjes van de ochtend. Ze heeft me vele uren plezier gegeven. En verliet toen mijn ziel in liefde. Ik dacht dat de helderheid van haar lachende ogen zou nu mijn weg verlichten. Maar alles gebeurde als in een droom. Op het feest was ik weer alleen "Ze kwam alleen naar buiten om bij te werken... De make-up op haar mooie gezicht Wat is er gebeurd? Ik kan het niet geloven. Ik sterf van woede zodra ik die bloem zeg. Ze vertrok alleen in haar auto. Ik hoorde het later van de portier. dat ze verdween als sigarettenrook. die ze brandend in de asbak liet liggen