Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lourenco lourival Songtekst: cana verde

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lourenco lourival - cana verde ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cana verde? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lourenco lourival! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lourenco lourival en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cana verde .

Origineel

Abre a porta ou a janela. Venha ver quem é que eu sou. Sou aquele desprezado. Que você me desprezou. Eu já fiz um juramento. De nunca mais ter amor. Por viver penar chorando. Volto pro lugar que eu vou. Quem canta seu mal espanta. Chorando será pior. O amor que vai e volta. A volta sempre é melhor. Chora viola e sanfona. Chora triste o violão. O que é madeira chora. Que dirá meu coração

 

Vertaling

Open de deur of het raam. Kom kijken wie ik ben. Ik ben degene die je verachtte. Dat je me verachtte. Ik heb al een eed afgelegd. Om nooit meer liefde te hebben Voor het leven in pijn en wenen. Ik ga terug naar waar ik thuishoor. Hij die zijn slechtheid wegzingt. Huilen zal erger zijn. De liefde die komt en gaat. Het rendement is altijd beter. Cry viola en accordeon. De gitaar huilt droevig. Wat is hout schreeuwt. Wat zal mijn hart zeggen