Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lourenco lourival Songtekst: moreninha do convento

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lourenco lourival - moreninha do convento ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van moreninha do convento? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lourenco lourival! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lourenco lourival en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals moreninha do convento .

Origineel

Cururu. Subi no alto da serra pra aliviar meu sofrimento. Avistei uma casinha, tão longe naquele alento. Eu fiquei admirado, foi com grande sentimento. Não sabendo que existia alguém no meu pensamento.. E quando abri a janela me vem no contentamento. Uma linda moreninha veio vindo lá de dentro. Um sorriso encantando ela deu nesse momento. Seu cabelo balançando conforme batia o vento.. Resolvi falar com ela, pedir la em casamento. Para nós viver bem juntinho e deixar esse tormento. Te compro grinalda e véu, pelo padre vai ser bento. Nós ainda somos solteiro pra receber o sacramento.. Ela foi me respondeu sem ter arrependimento. Sinto muito em dar o desprezo, vou explicar nesse momento. Eu não posso me casar por que trago em pensamento. Eu sou filha Maria fui criada num convento.

 

Vertaling

Cururu. Ik klom naar de top van de berg om mijn lijden te verlichten. Ik zag een klein huis, zo ver weg in die adem. Ik was verbaasd, het was met een geweldig gevoel. Niet wetende dat er iemand in mijn gedachten was... En toen ik het raam opende, kwam ik in tevredenheid. Een mooie brunette kwam van binnen. Een charmante glimlach die ze op dat moment gaf. Haar haren wuivend in de wind... Ik besloot met haar te praten, haar ten huwelijk te vragen. "Als we dicht bij elkaar kunnen leven en deze kwelling achter ons kunnen laten... Ik koop je een krans en een sluier, de priester zal het zegenen. We zijn nog vrijgezel genoeg om het sacrament te ontvangen. Ze antwoordde me zonder spijt. Het spijt me dat ik je de mond snoer, ik zal het nu uitleggen. Ik kan niet trouwen omdat ik in gedachten heb. Ik ben Maria's dochter en ik ben opgegroeid in een klooster.