Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lourenco lourival Songtekst: não fale mais de mim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lourenco lourival - não fale mais de mim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van não fale mais de mim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lourenco lourival! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lourenco lourival en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals não fale mais de mim .

Origineel

Diz que não importa de me ver com outra. Porque me difama. Porque fala tanto assim da minha vida. Se é que não me ama. Você diz agora que não sou seu tipo. Já falou demais. Segue sua estrada não fale mais nada. E me deixe em paz. Se você pensou. Que me enganou. O azar foi seu. Se você mentiu. No fim quem sorriu. De você fui eu. Para de falar. Pra não aumentar. Mais a confusão. Segue a estrada. Não fale mais nada. Você só maltrata. O meu coração

 

Vertaling

Hij zegt dat hij het niet erg vindt om mij met iemand anders te zien. Waarom belastert u me. Waarom praat je zo veel over mijn leven. Als je niet van me houdt. Je zegt nu dat ik je type niet ben. Je hebt te veel gezegd. Ga je gang, zeg niets meer. En laat me met rust. Als je dacht dat Je hebt me voor de gek gehouden. Het is jouw pech. Als je loog. Uiteindelijk was ik het die lachte. Bij jou was ik het. Stop met praten. Om niet te stijgen. Meer verwarring. Volg de weg. Niet meer praten. Je doet alleen maar pijn. Mijn lichaam.