Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lourenco lourival Songtekst: trepadeira

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lourenco lourival - trepadeira ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van trepadeira? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lourenco lourival! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lourenco lourival en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals trepadeira .

Origineel

Vanera. Plantei uma sementinha no canteiro do meu peito. E nasceu uma plantinha de nome amor perfeito. A plantinha de repente no meu corpo se alastrou. Hoje vivo sufocado na ramada do amor. Trepadeira enroscada no meu corpo. Meu coração pouco a pouco transformou-se num xaxim.. Trepadeira meu buquê, meu ornamento. Gosto dessa sofrimento com você grudado em mim.

 

Vertaling

Vanera. Ik plantte een klein zaadje in het bed van mijn borst. En een plantje genaamd perfecte liefde was geboren. Het plantje verspreidde zich plotseling in mijn lichaam. Vandaag leef ik verstikt in de tak van de liefde. Kruipende liaan opgerold in mijn lichaam. Mijn hart veranderde beetje bij beetje in een boomvaren... Kruiper mijn boeket, mijn ornament. Ik hou van dit lijden met jou vast aan mij.