Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lourenco lourival Songtekst: vou tirar você deste lugar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lourenco lourival - vou tirar você deste lugar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vou tirar você deste lugar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lourenco lourival! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lourenco lourival en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vou tirar você deste lugar .

Origineel

Eu vou tirar você deste lugar. Eu vou fazer de você minha mulher. Não quero ver você com outro homem. Eu vou te dar tudo que você quiser. Se for carinho eu dou de montão. Se for um lar eu arranjo para você. Se for um filho basta só você pedir. Se for dinheiro com o tempo vamos ter. Você merece ter um lar uma família. Eu vou cumprir agora o que eu lhe prometi. Você merece alguém para te amar bastante. E eu te amo tanto e vou tirar você dai

 

Vertaling

Ik ga je hier weghalen. Ik ga je mijn vrouw maken. Ik wil je niet met een andere man zien. Ik geef je alles wat je wilt. Als het genegenheid is, zal ik je er veel van geven. Als het een huis is, zal ik het voor je vinden. Als het een kind is, hoef je het alleen maar te vragen. Als het geld is, krijgen we het op tijd. Je verdient een huis en een gezin. Ik zal houden wat ik je beloofd heb. Je verdient iemand die genoeg van je houdt. En ik hou zoveel van je dat ik je daar uit ga halen