Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: love Songtekst: you i’ll be following

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: love - you i’ll be following ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you i’ll be following? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van love! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van love en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you i’ll be following .

Origineel

[Verse 1] I went to Georgia I went to Florida I went to Missi Tripped in Missippi, but now [Chorus] You, I'll be following Oh, oh, oh [Verse 2] I went to Baghdad I went to Laurel Tripped in the canyon My head is still bent, but now [Chorus] [Verse 3] I went to Johnny I went to Conka One of them told me That he was holding, but now [Chorus + extra "oh"s] [Verse 4] I went to Frisco Bumped into Cisco He had a shoebox Behind his icebox, but now [Chorus + extra "oh"s]

 

Vertaling

[Verse 1] Ik ging naar Georgia Ik ging naar Florida Ik ging naar Missi Tripped in Missippi, but now [Chorus] You, I'll be following Oh, oh, oh [Verse 2] Ik ging naar Bagdad Ik ging naar Laurel Tripped in the canyon Mijn hoofd is nog steeds gebogen, maar nu [Chorus] [Vers 3] Ik ging naar Johnny Ik ging naar Conka Een van hen vertelde me Dat hij vasthield, maar nu [refrein + extra "oh "s] [Vers 4] Ik ging naar Frisco Kwam Cisco tegen Hij had een schoenendoos Achter zijn ijskast, maar nu... [refrein + extra "oh "s]