Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Loving Caliber Songtekst: I've Fallen Down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Loving Caliber - I've Fallen Down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I've Fallen Down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Loving Caliber! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Loving Caliber en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I've Fallen Down .

Origineel

I've been running round in circles Chasing my tale I've lost my way Seeking shelter in different corners Never finding a place to stay Somehow ended up here on the ground Brother help me up I've fallen down I know that I've heard the ones that I'll dear, the ones I love Thought that I will finally answer Streaking to my feet felt none Just like father did when I was young I don't know how I could be so dumb I've been lost for too long I can't see I'm trapped in darkness Life has turned it's back on me it seems Brother help me up I've fallen down Have you ever felt like someone Is meant to be somewhere else Caught inside a state of mind Where nothing is really making sense That's why I've been left here on the ground Sister help me up i've fallen down I've been lost for too long I can't see I'm trapped in darkness Life has turned it's back on me it would seem Brother help me up I've fallen down Brother help me up I've fallen down Naar het Nederlands vertalen

 

Vertaling

Ik ren rond in cirkels Mijn verhaal achterna zitten ik ben verdwaald Schuilplaats zoeken in verschillende hoeken Nooit een plek vinden om te verblijven Op de een of andere manier belandde ik hier op de grond Broer help me omhoog Ik ben gevallen Ik weet dat ik degenen heb gehoord die Ik zal lief zijn, degenen van wie ik hou Dacht dat ik eindelijk zal antwoorden Overeind komen voelde niets Net zoals vader deed toen ik jong was Ik weet niet hoe ik zo dom kan zijn Ik ben te lang verdwaald Ik zie niet dat ik gevangen zit in het donker Het leven heeft me de rug toegekeerd, zo lijkt het Broer help me omhoog Ik ben gevallen Heb je je ooit iemand gevoeld Moet ergens anders zijn Gevangen in een gemoedstoestand Waar niets echt logisch is Daarom ben ik hier op de grond achtergelaten Zuster help me omhoog ik ben gevallen Ik ben te lang verdwaald Ik zie niet dat ik gevangen zit in het donker Het leven heeft me de rug toegekeerd, zo lijkt het Broer help me omhoog Ik ben gevallen Broer help me omhoog Ik ben gevallen Naar het Nederlands vertalen